JSU 152 Dragon/Orange Box 1/35
Moderator: Korowiow
Re: JSU 152 Dragon/Orange Box 1/35
I praca nad każdym szczegółem jest godna pochwały. Nie zauważyłem nic co by nie było traktowane indywidualnie.
ja wiem że to ładne, że to moda i w ogóle, ale ostatnio jak na święto wojska polskiego byłem w muzeum, to tam te czołgi są czystsze i bardziej ogarnięte... już czuję ten lincz, że niby jest anty-ak,mig i wszystkie inne chujowo-pedalskie chemiczne specyfiki
ale fajnie to wygląda, traktuję to mniej więcej jak np. obraz wiszący na ścianie - czyli po prostu coś ładnego, bo na pewno nie odzwierciedlenie w miarę realnego pojazdu

ale fajnie to wygląda, traktuję to mniej więcej jak np. obraz wiszący na ścianie - czyli po prostu coś ładnego, bo na pewno nie odzwierciedlenie w miarę realnego pojazdu
Bo tak i już.
W muzeum powiadasz, ogarnięte, to też się ogarnij bo Korowiow tu żadnego muzealnego egzemplarza nie przedstawia._iceboy pisze:byłem w muzeum, to tam te czołgi są czystsze i bardziej ogarnięte...
Czyli jak używam tego sporo to jestem dla ciebie chujem i pedałem tak? No to powtórz mi to na jakichś zawodach w Polsce prosto w oczy._iceboy pisze:anty-ak,mig i wszystkie inne chujowo-pedalskie chemiczne specyfiki
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
No to prawie jak na wojnie._iceboy pisze: byłem w muzeum...
Ach, się wątek rozwinął od wczoraj.
Dziękuję za wszystkie komentarze. Ja to lubię te chujowe, bardzo nawet. Żałuję, że w naszym hobby to nie jest tak jak np. z deskorolkowcami, lub tymi od BMX i innych X Gamesów, bo też zostałbym takim zawodnikiem sponsorowanym i miałbym jak pączek w maśle - tylko trzeba naklejkę na czole nosić ale co mi tam nosiłbym.
Myślę, że nie ma się co oburzać na wypowiedź icka. Każdy robi jak chce, najważniejsze, że się podoba
. Iceboy nie pisze, że kto używa jest chujem tylko, że to modne i czasem to łatwa droga do oderwania się od rzeczywistości. I to prawda, że można się zatracić i popaść w groteskę ale jeśli ktoś lubi to czemu nie ,takie przejechane właśnie potrafią być najciekawsze i wyróżniają się w zalewie przeciętności.
Dla mnie wszystkie te specyfiki to duże ułatwienie i to prawda, że dzięki olejom można to wszystko uzyskać ale tak jest szybciej, prościej i mniej eksperymentów. Tylko zapłacić trzeba słono czasem.
Tankmania napisał coś co jest sednem mojego skromnego warsztatu. Ja biorąc za wzór kilku panów z kręgów Little Norway staram się każdy szczegół traktować jak osobny model nie zawsze się udaje ale się staram i wtedy lecę po koleji tu MIGiem, tam AKiem a tu innym pudro-spiryto-olejo-kurwico-modnym-pedalstwem a co

Dziękuję za wszystkie komentarze. Ja to lubię te chujowe, bardzo nawet. Żałuję, że w naszym hobby to nie jest tak jak np. z deskorolkowcami, lub tymi od BMX i innych X Gamesów, bo też zostałbym takim zawodnikiem sponsorowanym i miałbym jak pączek w maśle - tylko trzeba naklejkę na czole nosić ale co mi tam nosiłbym.
Myślę, że nie ma się co oburzać na wypowiedź icka. Każdy robi jak chce, najważniejsze, że się podoba
Dla mnie wszystkie te specyfiki to duże ułatwienie i to prawda, że dzięki olejom można to wszystko uzyskać ale tak jest szybciej, prościej i mniej eksperymentów. Tylko zapłacić trzeba słono czasem.
Tankmania napisał coś co jest sednem mojego skromnego warsztatu. Ja biorąc za wzór kilku panów z kręgów Little Norway staram się każdy szczegół traktować jak osobny model nie zawsze się udaje ale się staram i wtedy lecę po koleji tu MIGiem, tam AKiem a tu innym pudro-spiryto-olejo-kurwico-modnym-pedalstwem a co
-
spiton
Piękny, odważny kontrast !! Bardzo mi się podoba. Lubie takie zdecydowane, wyraziste i odważne malunki. Lubie kontrast. I jak plama z ropy to czerń, a nie jakieś drobne przebarwienie. Zdjęcia czarno białe z epoki wskazują, że te wszystkie usyfienia były mocno kontrastowe. A przecież zamieniając zdjęcie kolorowe na czarno białe dużo kontrastu się traci. Słowem bardzo mi się podoba.
Korowiow pisze:...
Myślę, że nie ma się co oburzać na wypowiedź icka. Każdy robi jak chce, najważniejsze, że się podoba. Iceboy nie pisze, że kto używa jest chujem tylko, że to modne i czasem to łatwa droga do oderwania się od rzeczywistości. I to prawda, że można się zatracić i popaść w groteskę ale jeśli ktoś lubi to czemu nie ,takie przejechane właśnie potrafią być najciekawsze i wyróżniają się w zalewie przeciętności...
Otóż to, zapomniałem dać w "" było by od razu że w żarcie
w polskim to myślę że nawet gorzejtankmania pisze:No to prawie jak na wojnie._iceboy pisze: byłem w muzeum...Powinieneś na mszę dać, że wróciłeś cały do domu...
Ostatnio zmieniony ndz 02 wrz 2012, 18:20 przez _iceboy, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo tak i już.
No, ale proszę nas nie mieć za debili... my się od razu kapli._iceboy pisze: Otóż to, zapomniałem dać w "" było by od razu że w żarcie
Chyba nie wszyscy 
a i żeby nie było, napisałem że mi się podoba przecież !
a i żeby nie było, napisałem że mi się podoba przecież !
Bo tak i już.
-
Slash
Bo Polska to porządny kraj, a taka ciemnota jak wy myślicie.
Inaczej to już dawno mordobicie byłoby na zawodach, a nie jakieś ciche stęki na forum. Ups kurwa, zapomniałem już było. No to Icek, masę już masz teraz porzeźbisz do lutego i jakoś dasz radę
Inaczej to już dawno mordobicie byłoby na zawodach, a nie jakieś ciche stęki na forum. Ups kurwa, zapomniałem już było. No to Icek, masę już masz teraz porzeźbisz do lutego i jakoś dasz radę