[W] 3xT-28 / HobbyBoss 1/35

Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty

levee

Re: [W] T-28 / HobbyBoss 1/35

Post autor: levee »

tam w tych blaszkach są takie konstrukcje z kątowników długości z 5cm - i tego kątownika równo bez krawędziowej zaginarki nie wygniesz
Obrazek

Było napisać, żebym przed wysyłką powyginał :D
Thalgonis

Post autor: Thalgonis »

Konrad pisze: sob 24 lip 2021, 12:05
cooper69 pisze: pt 23 lip 2021, 17:20 Duużo częściej zamiast zaginarki używam tej pęsety Tamiya
A długie wąskie listwy, które trzeba zagiąć pod katem 90 stopi? Jak się ta pęseta sprawuje na takich elementach.
Ujowo. Tak samo myślałem jak cooper ale skończyło się na malutkiej zaginarce...
====================
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/
Konrad

Post autor: Konrad »

levee pisze: sob 24 lip 2021, 12:28 tam w tych blaszkach są takie konstrukcje z kątowników długości z 5cm - i tego kątownika równo bez krawędziowej zaginarki nie wygniesz
Obrazek

Było napisać, żebym przed wysyłką powyginał :D

No właśnie też tak pomyślałem. Pozaginam to wszystko jak tylko kupię zaginarkę. Jeszcze nie wiem jaką ale na pewno muszę kupić.
Rafał B

Post autor: Rafał B »

levee pisze: sob 24 lip 2021, 12:28Było napisać, żebym przed wysyłką powyginał :D
Trza było zaginarkę zasponsorować, a nie ten teges Panie Kolego levee :lol:
Awatar użytkownika
Szydercza Gała
Rozpierdalator od środka
Rozpierdalator od środka

Post autor: Szydercza Gała »

Przecież to wielkie jest, spokojnie na dwa ostrza od Stanley'a czy innego noża do tapet zegniesz, napisz że ci się nie chce a nie dorabiasz ideologię do tego.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
Obrazek
levee

Post autor: levee »

Rafał B pisze: sob 24 lip 2021, 15:04
levee pisze: sob 24 lip 2021, 12:28Było napisać, żebym przed wysyłką powyginał :D
A pewnie, że bym zasponsorował, wrażliwą i perspektywiczną młodzież trzeba wspierać. Ale skąd mogłem wiedzieć, że nie ma. Kwestia uzależnienia od narkotyków wyszła po fakcie zamówienia i wysłania. Gdyby wcześniej - to bym się domyslił braków i spytał :mrgreen: :piwo:
Konrad

Szydercza Gała pisze: sob 24 lip 2021, 15:32 Przecież to wielkie jest, spokojnie na dwa ostrza od Stanley'a czy innego noża do tapet zegniesz, napisz że ci się nie chce a nie dorabiasz ideologię do tego.
Nie kurwa ma być profesjonalnie i ma być zaginarka. Mam już dość zabawy z klockami Lego.
levee pisze: sob 24 lip 2021, 15:39
Rafał B pisze: sob 24 lip 2021, 15:04
A pewnie, że bym zasponsorował, wrażliwą i perspektywiczną młodzież trzeba wspierać. Ale skąd mogłem wiedzieć, że nie ma. Kwestia uzależnienia od narkotyków wyszła po fakcie zamówienia i wysłania. Gdyby wcześniej - to bym się domyslił braków i spytał :mrgreen: :piwo:
Narkotyki!? Pierwsze słyszę.
Konrad

Linia produkcyjna nie zwalnia. Może ktoś jest chętny na wygięcie paru elementów? U mnie narazie na zaginarkę się nie zanosi.

Obrazek
Konrad

Gotowy, zjeżdża z linii produkcyjnej. Brakuje tylko luf. Jednak nie będę robić tej kratownicy, urwała się w boju.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Szydercza Gała
Rozpierdalator od środka
Rozpierdalator od środka

Post autor: Szydercza Gała »

Nie ma zmiłowanka, one ta kratownice zawsze mialy w tej wersji. Nie piczuj i do roboty.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konrad”