się pochwalę
Re: się pochwalę
Pogratulował Ci i ja Kamilu. 
Nic tylko gratulować. Fajnie że w śród nagrodzonych jest więcej polsko brzmiących nazwisk.
Brawo teraz wszyscy na Pan do Pana Kamila prosze
Konkurencja faktycznie była przekurwista, ten Hellcat też super co drugie miejsce zajął, z tego co kojarze to 72 chyba jest.
Jeszcze raz gratulacje
Konkurencja faktycznie była przekurwista, ten Hellcat też super co drugie miejsce zajął, z tego co kojarze to 72 chyba jest.
Jeszcze raz gratulacje
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
- KFS-miniatures
- Kontakt:
dziekuje panowie!
ja to teraz tylko ciekaw jestem, kiedy sie okaze, ze to na pewno jakas banda niekompetentnych ludzi oceniała:>
ja to teraz tylko ciekaw jestem, kiedy sie okaze, ze to na pewno jakas banda niekompetentnych ludzi oceniała:>
-
KonikNerwusek
fajnie, fajnie
ale na nPWM znowu Cię zbanowali
są więksi twardziele od Ciebie
ale na nPWM znowu Cię zbanowali
są więksi twardziele od Ciebie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
w dowód uznania, zapewne. oni tam mają specyficzne podejście do rzeczywistości
-
Slash
Oj, po prostu się nie lubicie no. A powiedz co to za szczególne "wulgaryzmy" były bo nawet przeczytać nie zdążyłem.