Spokojnie...tankmania napisał że Kamil zrobił z 800 modeliKonrad pisze:Zagiąłes mnie
sie robi sie
Re: sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ee, myślę, ze przesadził o jakies 100-150.. po pięciuset przestałem rachowaćRobert P pisze:tankmania napisał że Kamil zrobił z 800 modeli
ee, ze dwa lata przed sześćsetną rocznicą. ale w sumie bliskoRobert P pisze:czyli zaczął tak gdzieś coś co najmniej od bitwy pod Grunwaldem
trudno polemizowac. ale chociaz masz strzykawki z morfiną na podorędziu. to się na plus liczyRobert P pisze: No to ze mnie dupa jest nie modelarz
błędna semantyka. to się nazywa przyjazny interfejs stanowiska pracyKonrad pisze: u modelarza ciezko o porzadek.
Też tak sądzę....jeszcze...KFS-miniatures pisze:trudno polemizowac
taki wiek...niestety...KFS-miniatures pisze:chociaz masz strzykawki z morfiną na podorędziu. to się na plus liczy
-
Slash
Myślę, że na marne nie poszłyTYTUS pisze:Daj namiar na PW, się podeśleSlash pisze:I przy okazji spytam. Może jakimś cudem ktoś ma w nadmiarze takie dwie dwójeczki jak poniżej. Albo podobne cyferki z których da się ułożyć dwa razy "2012".

Slash pisze: Myślę, że na marne nie poszły![]()
Nie wstydź się tylko dawaj galery.
Tak jest, dawaj Slash dawaj bo bardzo mi się podoba ten Puszczak, Kuszczak tfu Puszczyk.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
-
Slash
Dopieściliście mnie to wrzucę i galerię, ale coś mnie ostatnio oczy bolą od monitora i wolno mi idzie szpachlowanie w fotoszopie
Btw. taka rodzinka mi się rozmnożyła ostatnio

Btw. taka rodzinka mi się rozmnożyła ostatnio

Jak to się lepiło? Nie widzę szpachli.KFS-miniatures pisze:
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.