się pochwalę
Re: się pochwalę
Dosc odwaznie- wyszedles z szafy bez szemrania. Tak jak z komornikami- nigdy w pubie nie spotkalem zadnego. 
Żadne tam obrażanie ... a tymbardziej na Ciebie,
A co masz na myśli? bo wydawało mi się że raczej nie było nam po drodze?Siara pisze: Z J. Gurgulem tworzycie pare jak Starsky i Hutch.
Roman nie możesz mieć duszy, pewne obowiązki wymagają tego.ROMAN pisze: Niezła ocena mojej duszy ...
Temida jest ślepa/bez duszy i to jej pozwala wydawać wyroki bez emocji. Obiektywna ocena sytuacji tego wymaga.
Dokladnie to co mam na mysli- "good cop, bad cop.ROMAN pisze:Żadne tam obrażanie ... a tymbardziej na Ciebie,A co masz na myśli? bo wydawało mi się że raczej nie było nam po drodze?Siara pisze: Z J. Gurgulem tworzycie pare jak Starsky i Hutch.
No tak Siara skapowałem teraz, jakoś treści serialu nie pamiętałem za bardzo.
Iiii tam, przereklamowane hasło. Raczej to co napisałeś kilka postów wyżej.tankmania pisze: Temida jest ślepa
-
Slash
Tankmania. O literkach, a raczej ich poprawianiu napisałem tak ogólnie, nie w kontekście takiego czy innego forum modelarskiego. Po prostu w życiu tak jest. Większość z tych ludzi, którzy swoją komunikację budują na zwrotach typu "haha", "hehe" + wydawane własnym aparatem mowy odgłosy niezapisywalne miewają problemy z komunikacją w otoczeniu i tyle.
Co do tematu bez którego chyba już nie można się obejść... póki co jak dla mnie powiedziane zostało wszystko o moderowaniu na nPWM. Moim zdaniem, zaznaczam moim, niektórzy po prostu przesadzają i na siłę umartwiają się tym jakże 'katastrofalnym' stanem rzeczy. Robią głupoty (moderatorowcy) czasem bo pewnie część z nich po raz pierwszy spotyka się z sytuacją kierowania jakąkolwiek grupą ludzi. Płacze o skurwiałych kapo... sorki, ale podśmiewam się z tego tak samo jak z każdej kolejnej wstawki w regulamin PWM w odpowiedzi na kolejny pojedynczy post by KFS czy coś w tym stylu
Nie zgodzę się z tym, że podziały na dole idą z góry. Co najwyżej góra może ja jakoś upowszechniać albo administracyjnie wdrażać. Nie słyszałem żeby to któryś z moderatorów PWM rozpoczynał rozważania o modelarzach modelarzach, modelarzach frajdolarzach, modelarzach filozofo-artystach czy czymkolwiek innym. Ludzie sami zaczeli się w tym temacie nakręcać i podjudzać. Tamci zamiast skutecznie pierdolenie o niczym hamować zaczęli się bawić w segregację HP, bany na 5minut, na 7 minut, 23/45godziny i nie wiem co jeszcze do czego nawet nie ma ludzi żeby to wdrożyć. A okazem godnym osobnej klatki jest obywatel Xerofob czy jakoś tak. Człowiek, który ze dwa lata na tym forum posta nie napisał, ale przypisy moderatorskie i usuwanie fotek trwają. Tyle.
Co do tematu bez którego chyba już nie można się obejść... póki co jak dla mnie powiedziane zostało wszystko o moderowaniu na nPWM. Moim zdaniem, zaznaczam moim, niektórzy po prostu przesadzają i na siłę umartwiają się tym jakże 'katastrofalnym' stanem rzeczy. Robią głupoty (moderatorowcy) czasem bo pewnie część z nich po raz pierwszy spotyka się z sytuacją kierowania jakąkolwiek grupą ludzi. Płacze o skurwiałych kapo... sorki, ale podśmiewam się z tego tak samo jak z każdej kolejnej wstawki w regulamin PWM w odpowiedzi na kolejny pojedynczy post by KFS czy coś w tym stylu
Nie zgodzę się z tym, że podziały na dole idą z góry. Co najwyżej góra może ja jakoś upowszechniać albo administracyjnie wdrażać. Nie słyszałem żeby to któryś z moderatorów PWM rozpoczynał rozważania o modelarzach modelarzach, modelarzach frajdolarzach, modelarzach filozofo-artystach czy czymkolwiek innym. Ludzie sami zaczeli się w tym temacie nakręcać i podjudzać. Tamci zamiast skutecznie pierdolenie o niczym hamować zaczęli się bawić w segregację HP, bany na 5minut, na 7 minut, 23/45godziny i nie wiem co jeszcze do czego nawet nie ma ludzi żeby to wdrożyć. A okazem godnym osobnej klatki jest obywatel Xerofob czy jakoś tak. Człowiek, który ze dwa lata na tym forum posta nie napisał, ale przypisy moderatorskie i usuwanie fotek trwają. Tyle.
-
Slash
Czyli klasycznie jest jakieś podforum tylko dla administracji i moderatorów?tankmania pisze: Bo na tym forum tylko seks
No co Ty Slesh, urodziłeś się dopiero? Na każdym forum jest otchłań piekielna o zawartości dużo bardziej zwariowanej niż nie jedno HP