sie robi sie

Awatar użytkownika
ROMAN

Re: sie robi sie

Post autor: ROMAN »

Jak już Bartek PhotoShopa męczysz to masz tam w zakładce "plik" - zapisz do internetu. Jak otworzy się następne okno ustaw kompresje na średnią, jakość 50 %. Takie zdjęcie jak to z czołgami na białym tle w szerokośco 800 powinno mieć od 40 do 90 kilo a nie jak Twoje ponad czterysta. Znaczna oszczędność na serwerach jak i w bezpośrednim wczytywaniu. Polecam
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

JBZ pisze:Jak to się lepiło? Nie widzę szpachli.
nie widzisz, bo ja cyjanoakrylu używam. pare jamek i wypychaczy było do wyprowadzenia. skrzydła dziwnie pasuja, ale nie marudze, bo ja mogłem cos zjebać przy montażu. stateczniki pionowe nie były idealnie dopasowane. reszta bez wiekszych zarzutów
Slash

Post autor: Slash »

Dzięki Roman, nastepnym razem skorzystam ;)
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Kolory góry jakieś takie odmienne od zakodowanego w mojej głowie wzoru Temperate Scheme. Malowanie spodu za to przezabawne czyli się podoba.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

JBZ pisze:Kolory góry jakieś takie odmienne od zakodowanego w mojej głowie wzoru Temperate Scheme.
nie czuję się na siłąch polemizowac. układ kamuflazu i kolory to instrukcja montażu i dedykowane farbki z palety gunze. aczkolwiek ten zielony to musiałem pozielenic, bo był wybitnie mało zielony i cokolwiek niekontrastujacy z darkerf czy jakmutam
tankmania

Post autor: tankmania »

Ło matko, ale emerald...
Slash

Post autor: Slash »

Kamil bawi się kanałami jak w fotoszopie :lol:
Awatar użytkownika
ROMAN

Post autor: ROMAN »

Kiedyś był taki film o kradziejach samochodów. Gdy szef zobaczył, że lakiernik kradzione chyba Ferrari przemalował na seledynowo to tenże artysta na dzień dobry kulke zarobił między oczy za taką profanacje :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”