Persona non grata - ankieta.

Obwieszczenia, uwagi, wnioski, skargi

Czy chcemy mieć wpływ na to kto jest z nami na forum?

Czas głosowania minął pt 28 wrz 2012, 22:13

Tak, chcemy mieć możliwość przegłosowania o czasowym usunięciu kogoś ktoś nam nie odpowiada z zachowania.
11
33%
Nie, ma być tak jak natura narzuciła.
22
67%

Liczba głosów: 33

levee

Re: Persona non grata - ankieta.

Post autor: levee »

Jaho63, za niefortunny przykład przepraszam :)
Tureckiego usunąłem, żeby nie było kolejnego podejrzenia o prowokację ;)
levee

Post autor: levee »

tankmania pisze:
levee pisze:przykładowo o Jaho63 pisałem...
I założyłeś, że zrozumie o co Ci chodzi? Optymista! :lol:
Dlaczego miałby nie zrozumieć? Ja swoje też zrozumiałem ;)
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Z levee wyjaśniona sprawa, ale Tank zaś ze mnie chce robić idiotę? :twisted: Więc:
levee pisze:
Jaho63 pisze:No toż, kurna chcesz w jego wątku jego nie czytać??? To tam nie właź! (bo chyba nie jest tak, że w ogóle???? bo to by była kicha)
Właśnie w ogóle nie można. Na przykład Ciebie, Jaho63, nie chciałbym tutaj w Dyskusjach czytać - wchodzę na widok Twojego profilu, klikam "dodaj do wrogów" i czytam informację, że Adminów i Modów dodawać do wrogów nie można. Tyle w temacie.
Czy ktoś ma wątpliwości w związku z budową tego zdania o co chodziło? Ja jestem rodowitym Ślązakiem i ojczystą mową naszą nie śmigam jak Mickiewicz. Ale inaczej tego się zrozumieć nie dało.
Levee, spoks. To tylko rozmowa z Tankmanem.
Turecki może zostać.
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze:Z levee wyjaśniona sprawa, ale Tank zaś ze mnie chce robić idiotę? :twisted: Więc:
Jaho63 pisze: Na przykład Ciebie, Jaho63, nie chciałbym tutaj w Dyskusjach czytać - wchodzę na widok Twojego profilu, klikam "dodaj do wrogów" i czytam informację, że Adminów i Modów dodawać do wrogów nie można. Tyle w temacie.
lub
Jaho63 pisze: Ciebie, Jaho63, nie chciałbym tutaj w Dyskusjach czytać - wchodzę na widok Twojego profilu, klikam "dodaj do wrogów" i czytam informację, że Adminów i Modów dodawać do wrogów nie można. Tyle w temacie.

Ja widzę różnicę lepiej niż podwozie w Bredzie. ;)
Jaho63

No, ja Twojej elokwencji oceniał nie będę. Sam się przyznałem, że literatem nie jestem. Ale jak chcesz, to napisz do Miodka z zapytaniem, co to zdanie nam mówi. Tylko nie tak jak ostatnio z forum inżynierów. :lol: :lol: :lol:
Co to "taki jeden mój znajomy, co to baaaardzo mądry jest i w ogóle to jak to zobaczył, to byś nie chciał wiedzieć co powiedział". :lol: OK?
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze:OK?
Nie. :twisted:
Jaho63

Trudno. :lol: Dobranoc.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Jaho63 pisze:No, ja Twojej elokwencji oceniał nie będę. Sam się przyznałem, że literatem nie jestem. Ale jak chcesz, to napisz do Miodka z zapytaniem, co to zdanie nam mówi. Tylko nie tak jak ostatnio z forum inżynierów. :lol: :lol: :lol:
Co to "taki jeden mój znajomy, co to baaaardzo mądry jest i w ogóle to jak to zobaczył, to byś nie chciał wiedzieć co powiedział". :lol: OK?

tobie nie miodek a elementarz potrzebny, bo widze, ze masz problemy ze zrozumieniem prostych zdan w jezyku polskim..
albo po prostu szukasz chuja do dupy, i starasz się za kazdym razem doprowadzic do długiej i jałowej dyskusji. nie rozumiem tylko czemu za środek do tego celu wybrałeś irytowanie interlokutorów. sa naprawde co najmniej krocie metod do zadzierzgnięcia dysputy nie wiążacych się z budzeniem niecheci u wszystkich w koło. no chyba, że w tej materii wybrałes sobie na idola tego głupiego chuja ze szwecji. to wtedy wszystko jest ok. jestes na dobrej drodze, by trafic do tej samej szufladki co on.
Jaho63

Kamil. Z chujem się tak nie pchaj bo to organ delikatny, możesz trafić na kaktusa.
KFS-miniatures pisze:tobie nie miodek a elementarz potrzebny, bo widze, ze masz problemy ze zrozumieniem prostych zdan w jezyku polskim..
Cóż, odpowiem nie w stylu Miodka. Pierdolisz.
Bo zakładam, że nie widzisz błędu w sformułowaniu zdania. Takiego, żeby to było ZADANIE PROSTE!
Użycie samego "na przykład" nie gwarantuje hipotetycznego wydźwięku całego zdania.
PRZYKŁAD:
Wielu modelarzy to skończone chamy. Na przykład KFS.

I jak ktoś szuka chuja do dupy to tylko Ty! Bo co? Bo nie napierdalam bezmyślnie po panu G?
Slash

Post autor: Slash »

Sorki Tank, ale trochę sobie po kolanach strzelasz. Jak cie lubię to niestety co raz bardziej powielasz mentalne dołki PWMu, którego tak nie lubisz. Ten wątek to tylko jeden z dowodów na tym forum, że wcale nie tak łatwo samemu zacząć od początku i ustrzec się błędów poprzedników.

To smutne, że możliwość dyskusji na form bierze górę nad ogólnie przyjętą tematyką modelarstwa. Tym smutniejsze, że niektórzy nie potrafią znaleźć ujścia dla swoich codziennych frustracji w czym innym jak hejtowaniu swoich, bądź co bądź, wieloletnich kolegów ;)

Osobiście zaznaczyłem nie dobrą, nazistowsko faszystowsko hitleroswko stalinowsko kaczystowską opcję, bo moim zdaniem zabawa w wymuszanie jakiś tolerancji asertywności i innych pseudo demokratycznych pomiotów zawsze źle się kończy. Przypomina mi się wtedy jak w szkole w ramach szerzenia pozytywnych wibracji ponad wszelkie podziały panie pedagożki powiesiły wykonany przez podopiecznych plakat o treści "Żydzi to też ludzie" :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sekretariat”