Tureckiego usunąłem, żeby nie było kolejnego podejrzenia o prowokację
Persona non grata - ankieta.
-
levee
Re: Persona non grata - ankieta.
Jaho63, za niefortunny przykład przepraszam 
-
levee
Dlaczego miałby nie zrozumieć? Ja swoje też zrozumiałemtankmania pisze:I założyłeś, że zrozumie o co Ci chodzi? Optymista!levee pisze:przykładowo o Jaho63 pisałem...
-
Jaho63
Z levee wyjaśniona sprawa, ale Tank zaś ze mnie chce robić idiotę?
Więc:
Levee, spoks. To tylko rozmowa z Tankmanem.
Turecki może zostać.
Czy ktoś ma wątpliwości w związku z budową tego zdania o co chodziło? Ja jestem rodowitym Ślązakiem i ojczystą mową naszą nie śmigam jak Mickiewicz. Ale inaczej tego się zrozumieć nie dało.levee pisze:Właśnie w ogóle nie można. Na przykład Ciebie, Jaho63, nie chciałbym tutaj w Dyskusjach czytać - wchodzę na widok Twojego profilu, klikam "dodaj do wrogów" i czytam informację, że Adminów i Modów dodawać do wrogów nie można. Tyle w temacie.Jaho63 pisze:No toż, kurna chcesz w jego wątku jego nie czytać??? To tam nie właź! (bo chyba nie jest tak, że w ogóle???? bo to by była kicha)
Levee, spoks. To tylko rozmowa z Tankmanem.
Turecki może zostać.
Jaho63 pisze:Z levee wyjaśniona sprawa, ale Tank zaś ze mnie chce robić idiotę?Więc:
lubJaho63 pisze: Na przykład Ciebie, Jaho63, nie chciałbym tutaj w Dyskusjach czytać - wchodzę na widok Twojego profilu, klikam "dodaj do wrogów" i czytam informację, że Adminów i Modów dodawać do wrogów nie można. Tyle w temacie.
Jaho63 pisze: Ciebie, Jaho63, nie chciałbym tutaj w Dyskusjach czytać - wchodzę na widok Twojego profilu, klikam "dodaj do wrogów" i czytam informację, że Adminów i Modów dodawać do wrogów nie można. Tyle w temacie.
Ja widzę różnicę lepiej niż podwozie w Bredzie.
-
Jaho63
No, ja Twojej elokwencji oceniał nie będę. Sam się przyznałem, że literatem nie jestem. Ale jak chcesz, to napisz do Miodka z zapytaniem, co to zdanie nam mówi. Tylko nie tak jak ostatnio z forum inżynierów.
Co to "taki jeden mój znajomy, co to baaaardzo mądry jest i w ogóle to jak to zobaczył, to byś nie chciał wiedzieć co powiedział".
OK?
Co to "taki jeden mój znajomy, co to baaaardzo mądry jest i w ogóle to jak to zobaczył, to byś nie chciał wiedzieć co powiedział".
Nie.Jaho63 pisze:OK?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Jaho63 pisze:No, ja Twojej elokwencji oceniał nie będę. Sam się przyznałem, że literatem nie jestem. Ale jak chcesz, to napisz do Miodka z zapytaniem, co to zdanie nam mówi. Tylko nie tak jak ostatnio z forum inżynierów.![]()
![]()
![]()
Co to "taki jeden mój znajomy, co to baaaardzo mądry jest i w ogóle to jak to zobaczył, to byś nie chciał wiedzieć co powiedział".OK?
tobie nie miodek a elementarz potrzebny, bo widze, ze masz problemy ze zrozumieniem prostych zdan w jezyku polskim..
albo po prostu szukasz chuja do dupy, i starasz się za kazdym razem doprowadzic do długiej i jałowej dyskusji. nie rozumiem tylko czemu za środek do tego celu wybrałeś irytowanie interlokutorów. sa naprawde co najmniej krocie metod do zadzierzgnięcia dysputy nie wiążacych się z budzeniem niecheci u wszystkich w koło. no chyba, że w tej materii wybrałes sobie na idola tego głupiego chuja ze szwecji. to wtedy wszystko jest ok. jestes na dobrej drodze, by trafic do tej samej szufladki co on.
-
Jaho63
Kamil. Z chujem się tak nie pchaj bo to organ delikatny, możesz trafić na kaktusa.
Bo zakładam, że nie widzisz błędu w sformułowaniu zdania. Takiego, żeby to było ZADANIE PROSTE!
Użycie samego "na przykład" nie gwarantuje hipotetycznego wydźwięku całego zdania.
PRZYKŁAD:
Wielu modelarzy to skończone chamy. Na przykład KFS.
I jak ktoś szuka chuja do dupy to tylko Ty! Bo co? Bo nie napierdalam bezmyślnie po panu G?
Cóż, odpowiem nie w stylu Miodka. Pierdolisz.KFS-miniatures pisze:tobie nie miodek a elementarz potrzebny, bo widze, ze masz problemy ze zrozumieniem prostych zdan w jezyku polskim..
Bo zakładam, że nie widzisz błędu w sformułowaniu zdania. Takiego, żeby to było ZADANIE PROSTE!
Użycie samego "na przykład" nie gwarantuje hipotetycznego wydźwięku całego zdania.
PRZYKŁAD:
Wielu modelarzy to skończone chamy. Na przykład KFS.
I jak ktoś szuka chuja do dupy to tylko Ty! Bo co? Bo nie napierdalam bezmyślnie po panu G?
-
Slash
Sorki Tank, ale trochę sobie po kolanach strzelasz. Jak cie lubię to niestety co raz bardziej powielasz mentalne dołki PWMu, którego tak nie lubisz. Ten wątek to tylko jeden z dowodów na tym forum, że wcale nie tak łatwo samemu zacząć od początku i ustrzec się błędów poprzedników.
To smutne, że możliwość dyskusji na form bierze górę nad ogólnie przyjętą tematyką modelarstwa. Tym smutniejsze, że niektórzy nie potrafią znaleźć ujścia dla swoich codziennych frustracji w czym innym jak hejtowaniu swoich, bądź co bądź, wieloletnich kolegów
Osobiście zaznaczyłem nie dobrą, nazistowsko faszystowsko hitleroswko stalinowsko kaczystowską opcję, bo moim zdaniem zabawa w wymuszanie jakiś tolerancji asertywności i innych pseudo demokratycznych pomiotów zawsze źle się kończy. Przypomina mi się wtedy jak w szkole w ramach szerzenia pozytywnych wibracji ponad wszelkie podziały panie pedagożki powiesiły wykonany przez podopiecznych plakat o treści "Żydzi to też ludzie"
To smutne, że możliwość dyskusji na form bierze górę nad ogólnie przyjętą tematyką modelarstwa. Tym smutniejsze, że niektórzy nie potrafią znaleźć ujścia dla swoich codziennych frustracji w czym innym jak hejtowaniu swoich, bądź co bądź, wieloletnich kolegów
Osobiście zaznaczyłem nie dobrą, nazistowsko faszystowsko hitleroswko stalinowsko kaczystowską opcję, bo moim zdaniem zabawa w wymuszanie jakiś tolerancji asertywności i innych pseudo demokratycznych pomiotów zawsze źle się kończy. Przypomina mi się wtedy jak w szkole w ramach szerzenia pozytywnych wibracji ponad wszelkie podziały panie pedagożki powiesiły wykonany przez podopiecznych plakat o treści "Żydzi to też ludzie"