Persona non grata - ankieta.

Obwieszczenia, uwagi, wnioski, skargi

Czy chcemy mieć wpływ na to kto jest z nami na forum?

Czas głosowania minął pt 28 wrz 2012, 22:13

Tak, chcemy mieć możliwość przegłosowania o czasowym usunięciu kogoś ktoś nam nie odpowiada z zachowania.
11
33%
Nie, ma być tak jak natura narzuciła.
22
67%

Liczba głosów: 33

rollingstones

Re: Persona non grata - ankieta.

Post autor: rollingstones »

Slash pisze:Sorki Tank, ale trochę sobie po kolanach strzelasz. Jak cie lubię to niestety co raz bardziej powielasz mentalne dołki PWMu, którego tak nie lubisz. Ten wątek to tylko jeden z dowodów na tym forum, że wcale nie tak łatwo samemu zacząć od początku i ustrzec się błędów poprzedników.

To smutne, że możliwość dyskusji na form bierze górę nad ogólnie przyjętą tematyką modelarstwa. Tym smutniejsze, że niektórzy nie potrafią znaleźć ujścia dla swoich codziennych frustracji w czym innym jak hejtowaniu swoich, bądź co bądź, wieloletnich kolegów ;)

Osobiście zaznaczyłem nie dobrą, nazistowsko faszystowsko hitleroswko stalinowsko kaczystowską opcję, bo moim zdaniem zabawa w wymuszanie jakiś tolerancji asertywności i innych pseudo demokratycznych pomiotów zawsze źle się kończy. Przypomina mi się wtedy jak w szkole w ramach szerzenia pozytywnych wibracji ponad wszelkie podziały panie pedagożki powiesiły wykonany przez podopiecznych plakat o treści "Żydzi to też ludzie" :lol:
ty to slash nie jesteś głupi chłopak.
tankmania

Post autor: tankmania »

Slash pisze:Ten wątek to tylko jeden z dowodów na tym forum, że wcale nie tak łatwo samemu zacząć od początku i ustrzec się błędów poprzedników.
Fascynujące jest dla mnie jak ludzie nie chcą czytać tego co jest napisane tylko czytają to co chcą przeczytać.
Ten wątek to dowód, że nie powielam błędów poprzedników. To dowód na to, że nie wiem najlepej co jest najlepsze dla wszystkich tylko pytam "jak byście chcieli żeby było?".

Slash pisze: To smutne, że możliwość dyskusji na form bierze górę nad ogólnie przyjętą tematyką modelarstwa. Tym smutniejsze, że niektórzy nie potrafią znaleźć ujścia dla swoich codziennych frustracji w czym innym jak hejtowaniu swoich, bądź co bądź, wieloletnich kolegów ;)

Być może i smutne, a być może dla kogoś wesołe.
Dlatego to nie miało być zamiast PWMu, czyli kolejny twór jakich jest dwadzieścia. Tylko jako coś czego być może brakuje.
Ja nie mam ciśnienia na rację, jeżeli się nie sprawdzi to się wywali w kosmos. Dla mnie ganzegal.

A być może da to coś komuś do myslenia i poprawi swoje podejście do ludzi na innych forach.
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

tankmania pisze: To dowód na to, że nie wiem najlepej co jest najlepsze dla wszystkich tylko pytam "jak byście chcieli żeby było?".
:mrgreen:
No to odpowiadam. Ma być tak: mam być piękny, młody i bogaty. No i zdrowie żeby dopisywało. No i laseczki fajne. ... To będzie najlepsze dla wszystkich. Wszyscy są za?
8-)
tankmania

Post autor: tankmania »

fragles pisze:
tankmania pisze: To dowód na to, że nie wiem najlepej co jest najlepsze dla wszystkich tylko pytam "jak byście chcieli żeby było?".
:mrgreen:
No to odpowiadam. Ma być tak: mam być piękny, młody i bogaty. No i zdrowie żeby dopisywało. No i laseczki fajne. ... To będzie najlepsze dla wszystkich. Wszyscy są za?
8-)
Ja jestem za, pod warunkiem, że bogactwo rozdajesz Ty. :D
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Jaho63 pisze:Cóż, odpowiem nie w stylu Miodka. Pierdolisz.
Bo zakładam, że nie widzisz błędu w sformułowaniu zdania. Takiego, żeby to było ZADANIE PROSTE!
Użycie samego "na przykład" nie gwarantuje hipotetycznego wydźwięku całego zdania.
PRZYKŁAD:
Wielu modelarzy to skończone chamy. Na przykład KFS.

I jak ktoś szuka chuja do dupy to tylko Ty! Bo co? Bo nie napierdalam bezmyślnie po panu G?
no własnie to miałem na myśli pisząc, ze masz elementarne problemy z rozumieniem tekstu. zresztą jego formułowanie tez nie jest twoją najmocniejszą stroną. ale nie wypominam, nie każdy musi umieć.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Kamil. Dopasowałem się formą do Ciebie. :lol:
Ale, jak tam chcesz. Tanku już mnie wymęczył, więc nie będę podejmował prób wytłumaczenia, że z tym zrozumieniem to jest akurat dokładnie na odwrót. :lol: A prościej: Mam to w rzyci.
Slash

Post autor: Slash »

I dla tego wyszedłeś z założenia że w tej ankiecie i jej dwóch opcjach wyczerpie się pomysłowość użytkowników na przyszłość forum. Może lepiej zastanów się co zrobić żeby takie wątki z personalnymi hejtingami nie powstawały. Ustanowienie regulaminem forum internetowego konstytucji RP brzmi bardzo fajnie tylko czy to w praktyce działa. Bo jak na razie uważam, że nie. Zabawy w takie demokracje źle się kończą, Kamil na PWMie to udowadniał, aż mu się znudziło ;)
spiton

Post autor: spiton »

slash, to koncu która opcje zaznaczyłeś ?
Pytam, bo Hitler Stalin i inni kojarzą mi się z narzucaniem woli większości mniejszości. Czyli wersja 1. A 2 to bardziej republika.
Ja oczywiście wybrałem wersje 2 ,-)).Czyli nie wolno usuwać, kiedy 99% chce usunąć.
Slash

Post autor: Slash »

Chyba Ci się coś pomyliło w Twojej wypowiedzi tylko nie jestem pewien w którym jej momencie.
Ja zaznaczyłem pierwszą opcję. Jeśli Twój napierdolony sąsiad będzie nocą raz w tygodniu wybijać po oknie w każdym domu wzdłuż ulicy to dla czego macie to tolerować? Zbiorowy masochizm? Jak ktoś nie będzie potrafił dojść swojego to tylko będzie polem do dalszych popisów. Nie chce się powtarzać, ale chyba ułomność PWMu w reagowaniu na zaczepki Kamila doskonale tego dowodzi.
spiton

Post autor: spiton »

Dobrze zrozumiałem. Wybrałeś wersje, że większość ma prawo narzucić swoją wole mniejszości. Słowem postąpiłeś jak demokrata. A ja jak republikanin, który uważa, że prawo jest po to, żeby chronić jednostkę właśnie przed większością, która na przykład chciałaby sobie przywłaszczyć jego dobra.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sekretariat”