Napisze to pół biedy, gorzej jak odpisze. Ja się nie raz złapałem na tym, że nie zaczaiłem dowcipu i chciałem się do gardła rzucić. Teraz wychodzę z założenia, że na wstawki lepiej trzy razy nie odpowiedzieć niż raz głupio.Przemek - MaXus pisze: Cholera, człowiek, coraz częściej, zanim co napisze, to często nieźle zastanowić lub 'pogmerać' w sieci musi, coby fopa nie trzasnąć
limitowana seria kalek z IPMS Świdnica
Re: limitowana seria kalek z IPMS Świdnica
Tak i ja to odebrałem.Przemek - MaXus pisze: Kamil chyba po prostu, najzwyczajniej, z humorem chciał
W goolgoola wpisz "su-22 3713". Jest trochę fotek.Arkady72 pisze:...ale może zdjęcie suki?
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
- Przemek - MaXus
Słuszna uwaga, ja nawet bym dodał, że myślę, wiele 'wątkowych awantur' powstaje, czy też jest podniecanych poprzez niedomówienia, niedopowiedzenia, błędną interpretację, raptowność, syndrom 'samca alfa' i temu podobnetankmania pisze:Napisze to pół biedy, gorzej jak odpisze. Ja się nie raz złapałem na tym, że nie zaczaiłem dowcipu i chciałem się do gardła rzucić. Teraz wychodzę z założenia, że na wstawki lepiej trzy razy nie odpowiedzieć niż raz głupio.Przemek - MaXus pisze: Cholera, człowiek, coraz częściej, zanim co napisze, to często nieźle zastanowić lub 'pogmerać' w sieci musi, coby fopa nie trzasnąć
Cóż, taka niestety mać Internetu
No jakoś nie może mi wygóglać fotek z tym napisem 60 lat...TYTUS pisze:W goolgoola wpisz "su-22 3713". Jest trochę fotek.Arkady72 pisze:...ale może zdjęcie suki?
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Jak to człekokształtnytankmania pisze:Wychodzi na to, że Tytus jest najbardziej inteligentny.
Tytus, Ty po nich tak nie jedź... Przecie napisali na stronieTYTUS pisze:Po pierwsze primo, to jeżeli jakość druku będzie taka sama jak poprzednich kalkomanii z IPMS Świdnica, to nie ma się co podniecać. Przesunięcia kolorów, słabo kryjący biały.
Skoro firma jest renomowana i to zagraniczna - to pewnie i jakość będzie lepsza niż poprzednio...Wszystkie kalkomanie drukowane są jako offset, przez renomowaną drukarnie zagraniczną z wieloletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
Ja tam pancerny paździerzowy dziadek jestem, ale na kalkomaniach do Migów widzę godło kościuszkowskie na grzbiet - które jest, na moje oko, okrągłe... A grzbiet Miga płaski nie jest...TYTUS pisze:Po drugie primo, to jeżeli są one opracowane merytorycznie tak jak poprzednie, to też trochę lipa będzie.
A tak w ogóle TYTUS - nie smęcić tu na forum, tylko DO ROBOTY...
No dobra, ale napisali, że łofset, a to już lipą zalatuje, chyba, że biały będzie zez sita... a zresztą pożywiom uwidim.Tomasz Mańkowski pisze:Tytus, Ty po nich tak nie jedź... Przecie napisali na stronie
Skoro firma jest renomowana i to zagraniczna - to pewnie i jakość będzie lepsza niż poprzednio...Wszystkie kalkomanie drukowane są jako offset, przez renomowaną drukarnie zagraniczną z wieloletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
Tomasz Mańkowski pisze:Jak to człekokształtny![]()
Pracuję, cały czas, nad trzecią kończyną chwytnąTomasz Mańkowski pisze:A tak w ogóle TYTUS - nie smęcić tu na forum, tylko DO ROBOTY...
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Przyznam, że mnie zaintrygowałeśTYTUS pisze: No dobra, ale napisali, że łofset, a to już lipą zalatuje, chyba, że biały będzie zez sita...
Ja kiedyś za kalekę o mało egzaminu nie zaliczyłem tak się profesur wkurwił...
Z tym Techmodem to nie ma lipy??
Z tym Techmodem to nie ma lipy??
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Jak nie Techmod to inny Aztec na 100% zrobi. Malowanie jest na tyle atrakcyjne (zaryzkuję że najbardziej atrakcyjne spośrod wszystkich 29) i kolejne zestawy są tylko kwestią czasu.timi pisze:Z tym Techmodem to nie ma lipy??
Przy okazji, ktoś wie co się dzieje z Husarzem z Malborka?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
najśmieszniej będzie, jak w dalszej kolejnosci GWH puści zestaw z polskimi niepełnosprawnymi. wrzucą ramkę z jakimiś podwieszeniami typowymi dla naszych, nowe arkusze z oznaczeniami i będą mieli kolejna pozycję do katalogu..