Spitfire
Re: Spitfire
Lubię do niego wracać. Moim zdaniem Twój naljepszy model. Pamiętam jakie wrażenie zrobił na mnie (i zdjęcia także) za pierwszym razem.
No coś Ty... od siebie też nic nie dodawałemtankmania pisze:
...czy skrobałeś z platformy jakąś rdzę, towot, naturalny osmagany morskim wiatrem nalot na lakierze?
Dzięki Berto, takie wspominki sobie właśnie zrobiłem.Bercik pisze:Lubię do niego wracać. Moim zdaniem Twój naljepszy model. Pamiętam jakie wrażenie zrobił na mnie (i zdjęcia także) za pierwszym razem.
Brawo! Oprócz tego model ma jeszcze 6 błędów. Szukamy...karolkonw pisze:Jak tak licze to mi wychodzi brak 13 nitów po prawej
Po co szukać? Lepiej zrób drugiego.Arkady72 pisze:Szukamy...
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
A szkoda, mogłaby być świetna walorka np. kabiny pilotaArkady72 pisze:No coś Ty... od siebie też nic nie dodawałem.
Artur, sklej coś drugowojennego w 1/72.
No i jak dla mnie to rewelacja! No i widze ze wash na spodzie nie jednolicie czarny. Fajowy i zajebiaszczy!
- Daniel-Martola
Spit malina.
Artur, ile masz zrobionych modeli? Liczyłeś?
Artur, ile masz zrobionych modeli? Liczyłeś?
Niesklejone mam policzone a te gotowe? 50 - 60 ? No nie pamiętam
Myślałem o jakimś bombowcu, może kiedyś?Bercik pisze:Artur, sklej coś drugowojennego w 1/72.
-
spiton
Ciekaw jestem jakim ?Arkady72 pisze:Niesklejone mam policzone a te gotowe? 50 - 60 ? No nie pamiętam
Myślałem o jakimś bombowcu, może kiedyś?Bercik pisze:Artur, sklej coś drugowojennego w 1/72.
- KFS-miniatures
- Kontakt: