We worku
Moderator: Ojciec Dyrektor
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: We worku
Dziękuję za pomoce
też Was lubiem

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Na lajcie sie robi krul tygrysów

to czarne to w pajńcie bo styropian wystawał, ale docelowo dam plastik albo balse i też na czarno prysne. W sumie nuda.
to czarne to w pajńcie bo styropian wystawał, ale docelowo dam plastik albo balse i też na czarno prysne. W sumie nuda.
- grzegorz75
Mówiąc szczerze to najbardziej przekonywują mnie te twoje zdjęcia szosy Władysławowo-Puck.
Oczywiście będziemy badać tę kwestię dalej, ale na pewno Kapitan1 musi skończyć model
W tym jesteśmy chyba zgodni.
Oczywiście będziemy badać tę kwestię dalej, ale na pewno Kapitan1 musi skończyć model
W tym jesteśmy chyba zgodni.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Juruś pojechałeś ... 
A miałeś się uspokoić.
A miałeś się uspokoić.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
zdjęcia są bardzo złe, ale mi sie nie chce i mam to generalnie w kutasie, jak zdąże i bedzie miejsce to jako pierwszy abrams pojedzie na stół
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Zdun, brukarz, rymarz, szewc, kołodziej, stelmach, powroźnik, wozak, kuśnierz , krawiec... Tych zawodów już nie ma . Zginęły na naszych oczach ! Przemija pewna epoka, jak przemijają pokolenia , etos , kultura , moda czy stareńkie (z duszą) domy na Szwederowie itp. Należy chyba się z tym pogodzić, bo.... nie ma wyjścia ! Nasze pokolenie jest chyba takim ostatnim , czy się to komuś podoba , czy nie. Boję się co będzie za kilka lat. Drukarki 3 d i roboty całkowicie opanują Świat . To chyba prawdziwa wizja przyszłej epoki. Cóż . Można mieć tylko nadzieję , że przyszłe pokolenia docenią kiedyś pracę dawnego modelarza i uznają jego prace jako arcydzieła człowieczego kunsztu .
Chcesz coś sprzedać, że tak nabijasz posty do 200?
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
zdanżając na bytą poprawkę lufy wprowadziłem i uski dodane

i teraz uwaga, chciałbym powiedzieć że ludzik który jest na dole to dostałem od KFSa, taki jest naczelny, to piszę do tych co go hejtują BANDYTÓW.
i teraz uwaga, chciałbym powiedzieć że ludzik który jest na dole to dostałem od KFSa, taki jest naczelny, to piszę do tych co go hejtują BANDYTÓW.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Potwierdzając PRAWDY pisane przez kolegów, nie sposób nie zauważyć, że masz ponad 7000 wejść na temat.
Wszyscy podziwiamy Twoja robotę i niesamowity postęp jaki poczyniłeś w porównaniu np. z mercedesami.
Ile razy mogę się do czegoś doczepić to piszę, a że tak rzadko mogę pisać to już Twoja wina.

Wszyscy podziwiamy Twoja robotę i niesamowity postęp jaki poczyniłeś w porównaniu np. z mercedesami.
Ile razy mogę się do czegoś doczepić to piszę, a że tak rzadko mogę pisać to już Twoja wina.