[W] 3xT-28 / HobbyBoss 1/35
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
-
Konrad
Re: [W] 3xT-28 / HobbyBoss 1/35
Jutro coś pomaluje. Przyjemniej to co na wykałaczkach, jak nie przykleję PE do kadłubów.

Lepiej Ci te zdjęcia wychodziły kiedy robiłeś je lodówką
Ciemne jakieś, popraw ekspozycję.
Ciemne jakieś, popraw ekspozycję.
====================
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

-
Konrad
Ty to jesteś Andrzej.
Dziś w nocy będzie malowanie.

- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

U mnie też było, ale nie zrobiłem takich fajnych zdjęć JONDRA CIEMNOŚCI 
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

-
Konrad
To jest CZARNA MAMBA.Szydercza Gała pisze: ↑pt 14 paź 2022, 07:59 U mnie też było, ale nie zrobiłem takich fajnych zdjęć JONDRA CIEMNOŚCI![]()
A weź, miałem się już zabierać ale coś mnie podkusiło żeby sprawdzić gąsienice do koła napędowego. No i nie pasują, ogniwo jest za szerokie. Jak mnie to zirytowało, wszystko było fajnie i tu zonk. Nie wiem czy ciąć te koła i poszerzać czy te gąsienice gdzieś sprzedać i zakupić Fruile. No ale ktoś se kupi z myślą o HobbyBossie i będzie miał to samo co ja. Niby nie jest dużo, mógłbym tam wstawić płytkę i ją przyciąć, mało i tak tam widać po zamontowaniu. Byłby pretekst do kupna cyrkla tnącego OFLY którego chciałem, płytek też nie mam. Nidy nic nie robiłem od podstaw. Cholera też wie jak się to na innych kołach ułoży po zabiegu. Nie wiem do jakiego modelu są dedykowane te MasterCluby, może do Zvezdy bo wątpię żeby były do starych ICM i Alangera? Do sklepu już nie oddam bo dawno kupione.

Tak się upisałeś, że ja bym w tym czasie już to przerobił.
Nie wiem jak duże jest to koło w środku, ale cyrkiel ofly nie zrobi kółka mniejszego od bodajże centymetra.
Zresztą, do takiej pierdoły to bym nożyczkami docial kształt co z grubsza, a po wklejeniu wyszlifował na okrągło i tyle.
Kółko masz sklejone pewnie extra thin, to wystarczy w szparę wcisnąć skalpel i samo się rozejdzie.
Nie wiem jak duże jest to koło w środku, ale cyrkiel ofly nie zrobi kółka mniejszego od bodajże centymetra.
Zresztą, do takiej pierdoły to bym nożyczkami docial kształt co z grubsza, a po wklejeniu wyszlifował na okrągło i tyle.
Kółko masz sklejone pewnie extra thin, to wystarczy w szparę wcisnąć skalpel i samo się rozejdzie.
-
Konrad
Kamil K pisze: ↑pt 14 paź 2022, 16:52 Tak się upisałeś, że ja bym w tym czasie już to przerobił.![]()
No wiem ale poliestru nie mam kuźwa. Muszę se zamówić.
-
Konrad
Zamówiłem sobie ten arkusz plastiku. Pewnie przyjdzie we wtorek. W między czasie sobie gąsienice podkładam.