sie robi sie
Re: sie robi sie
Golił się brzytwą, a uśmiech miał coraz szerszy.
Skróć mu znacznie usta, skróć znacznie brode (przy okazji to przesunie oczy w dół bo są za wysoko), zlikwiduj te kobiece kości policzkowe i dodaj troche mięsa na policzki.
No chyba, że faktycznie ma być:

No chyba, że faktycznie ma być:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
tak, usteczka są za szerokie. sie rozpędziłem przy poszerzaniu, bo najpierw zrobiłem za wąskie. koścmi policzkowymi i policzkami sie narazie nie przejmuje, to sie zmodyfikuje jak wezme sie za wymodelowanie żuchwy i dojde do robienia uszu. i po raz pierwszy spotkałem sie z sytuacją, gdzie oczy faktycznie było by wygodniej robic na kuleczkach..
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Uszy mocno za daleko od oczu i deczko za wysoko. Pasowało by troche czaszke wyżej nadłożyć bo cały czas oczy deczko za wysoko też, oczy są dokładnie w połowie głowy (chyba, że to perspektywa, albo czapką nadrobisz).
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tak, głowa jest nieco za niska, ale tak, nie troskam sie tym, bo bedzie nakryta

z uszami musze jeszcze troche powalczyc. ich najbardziej nie umiem i nie lubie robić. en face widac jeszcze, ze chrapy są do skorygowania

z uszami musze jeszcze troche powalczyc. ich najbardziej nie umiem i nie lubie robić. en face widac jeszcze, ze chrapy są do skorygowania
takczyowak zaczyna przypominać normalnego człowieka.
i prawe oko mu trochę zwisaKFS-miniatures pisze:chrapy są do skorygowania