Banerek "naszego" forum
-
spiton
Re: Banerek "naszego" forum
Nie wiem czu w takim układzie dalej byłoby w mare czytelne "FUN". Bo tu F-to kran, U to miska, a N to pies. Pisze to, ale chyba to widać.Bathin pisze:Dobre, ale lepiej by było jakby pies wode pił z kibla
-
Slash
Kaczuszka jest mordercza. Spiton musisz wykombinować coś lepszego. Pies pijący wodę jest mało kontrowersyjny 
-
Adam Obrębski
A moze karnego kutasa za złe modelowanie?
-
spiton
To tylko głupi żart ,-)))Slash pisze:Kaczuszka jest mordercza. Spiton musisz wykombinować coś lepszego. Pies pijący wodę jest mało kontrowersyjny
Tez mi się kaczuszka podoba. Zwłaszcza ta w ramce.
A co jest kontrowersyjnego w kaczce?...czegoś nie łapię?Slash pisze:Pies pijący wodę jest mało kontrowersyjny
Skoro to jest forum dla frajdolarzy, to (bez urazy i z całym szacunkiem dla wszystkich tu obecnych i nie tylko) proponuje w logo gębę jakiegoś oszołoma, najlepiej mało rozgarniętego.
To tak żeby niedomówień żadnych nie było, że to forum i ludzie tutaj mają jakąś misję.
-
Slash
Kaczuszka kąpielowa, zaserwowana zwłaszcza w tak patetycznym stylu burzy wszelkie tabu
Ja bym w ogóle nazwę zmienił na forum dyskusji swobodno rozwiązłych bo mało który wątek tutaj dotyczy w pełni swojego tematu
Ja bym w ogóle nazwę zmienił na forum dyskusji swobodno rozwiązłych bo mało który wątek tutaj dotyczy w pełni swojego tematu
Chcecie coś kontrowersyjnego to wstawcie zdjęcie kutasa jako baner, ten poprzedni z giwerą był ciekawy 
A takie nadruki na koszulki proponuję (wybaczcie, nie mam czasu dopracować
)