Spitfire
Re: Spitfire
Zrób P-39/P-400-jeden z najlepszych modeli z jakimi mialem do czynienia. P-40 mimo wrednego podziału też są całkiem porządne. O Bf 109 F/G w 32 słyszałem że to najlesza 109 zaraz po dragonowym Emilu.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Hasegawa jeśli chodzi o konia roboczego w 1/72. Pakowana swego czasu też przez Revella, ale nie mam pojęcia, czy jest dostępny. Modelowi brakuje trochę finezji, linie podziałowe są kapkę szerokie. Ale ogólnie uważam, że jest bardzo dobry. Niezłe wnętrze, ładne detale.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
robiłem 109g w 32.

jestem daleki od zachwytu. bo to był chujowy model. moze i w planach lezy, ale jakosc miniatury była ponizej krytyki. emil z eduarda jest o niebo lepszy

jestem daleki od zachwytu. bo to był chujowy model. moze i w planach lezy, ale jakosc miniatury była ponizej krytyki. emil z eduarda jest o niebo lepszy
- KFS-miniatures
- Kontakt:
na przykład w galerii na stronie
Daniel-Martola pisze: Artur, ile masz zrobionych modeli? Liczyłeś?
Podbijam pytanie bo też jestem ciekawy.
A ja jestem ciekawy, czy Daniel robi modele ?
Czy jest to tak jak z szewcami ?
Pzdr
Czy jest to tak jak z szewcami ?
Pzdr
Pzdr Sebastian
12 letni Chińczycy w piwnicy robią za niego.Bathin pisze:A ja jestem ciekawy, czy Daniel robi modele ?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Przeca już nie mają piwnicy bidoki.
Policzę jak wrócę. No coś ponad 60 będzie z okrętami.tankmania pisze:Daniel-Martola pisze: Artur, ile masz zrobionych modeli? Liczyłeś?
Podbijam pytanie bo też jestem ciekawy.
-
spiton
Pooglądałem sobie jeszcze ten model na DWS (tam foty są od razu duże). I nie ma lipy. Naprawdę kawał rewelacyjnej modelarskiej roboty !! I jakie foty !!!!!!