Marek, masz pw na pw.
Trzeba zorganizować jeszcze trzy rzeczy: krówki, dyplom i fiszki. Projekty już są, kontakty do firm również, trzeba tylko zadzwonić i załatwić. Z tym, że krówki trzeba ogarniać JUŻ.
Kto się podejmuje?
STOLIK BYTOM
Re: STOLIK BYTOM
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

Jak są projekty na dyplom i ogarniete wypisane fiszkito druknę, tylko całość chciałbym mieć ze 3 dni wcześniej
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Super timi. Ok, to kto ma projekty wszystkiego z poprzedniego roku?
Gadałem z Ernim: rozłożyć stolik można już w piątek popołudniu (gdzieś po 17), więc może warto wpaść tam wcześniej rozłozyć wszystko, a w sobotę tylko modele wystawić i wsypać krówki do dzbana. Modele na stolik klubowy jak rozumiem poukładamy już w sobotę w miarę zjeżdżania do hali.
Ja mogę przy stoliku posiedzieć w niedzielę, bo w sobotę nie dam rady przy sędziowaniu. Ktoś będzie siedział w sobotę od otwarcia?
Gadałem z Ernim: rozłożyć stolik można już w piątek popołudniu (gdzieś po 17), więc może warto wpaść tam wcześniej rozłozyć wszystko, a w sobotę tylko modele wystawić i wsypać krówki do dzbana. Modele na stolik klubowy jak rozumiem poukładamy już w sobotę w miarę zjeżdżania do hali.
Ja mogę przy stoliku posiedzieć w niedzielę, bo w sobotę nie dam rady przy sędziowaniu. Ktoś będzie siedział w sobotę od otwarcia?

ja sprawdzę co mam do druku
Ile kg krówek zamawiamy?
Jak ktoś ma projekt opakowania na krówki to proszę o podesłanie do mnie.
Dostałem od bohdana. Podeślij mi adres mailowy na prv.

to pw z pw odesłałem pw na pwPanzer pisze:@timi masz pw na pw
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
w nawiązaniu do pw na moim pw w odpowiedzi na moje pw na Twoje pw, masz dwa maile na maila