sie robi sie
Re: sie robi sie
No to nie zatrzymał tylko wylądował/spadł.KFS-miniatures pisze:ja wiem o co mu chodziło i odpowiadam, ze samolot po ziemi nie przejechał nawet metra
Gdyby nie przejechał po ziemi to by się go od psiej budy nie dało odróżnić.

W sytuacji powyżej pierwszeństwo przejazdu posiada
a) kierujący pojazdem z lew. str,
b) kierujący pojazdem z pr. str,
c) lądujący bolszewik
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Hehe rozbawiles mnie, ale i tak nie zdales. Dzisiaj podobno nikt nie zdal. No prawie nikt- mowili, ze 1 z 10 zdawal egzamin. Paranoja jakas.
Zasada prawej górnej kończyny-panzer Ford ma jeden argument a karawan nie ma nic. Bolszewicy nie mają żadnych praw.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ściślej rzecz biorą, przypiedolił w ziemie. na przykład w wyniku sekwencji zaproponowanej przez arturatankmania pisze:No to nie zatrzymał tylko wylądował/spadł.
a to juz kwestia dyskusyjna:tankmania pisze:Gdyby nie przejechał po ziemi to by się go od psiej budy nie dało odróżnić.

bo tak popłynął mi unigrunt po podstawceRobert O. pisze:czemu ta trawa przy samolocie w takich paskach
A po czy poznajesz, że te samoloty spadły w tym miejscu w którym stoją? Bez dojazdu/przewrotki/turlania/. Czyli, że pizdły i leżą.KFS-miniatures pisze: a to juz kwestia dyskusyjna:
Mercedes przy takiej prędkości po twardej przeszkodzie przypomina sejczento, a karmik ze skrzydłami jest lekko draśnięty?
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
mercedes wąży półtorej tony. ten smatopłat trzy razy mniej, z czego poad połowa to silniktankmania pisze:Mercedes przy takiej prędkości po twardej przeszkodzie przypomina sejczento, a karmik ze skrzydłami jest lekko draśnięty?
ten na przykład przyjebał centralnie w glebe i powiedział bym, ze urwana połowa płata i złamany ogon to wciąz uszkodzenia żadne
http://www.youtube.com/watch?v=vuXMXdFQMX8