Jako element doświadczalny mam taki oto komplet blaszek Parta:
Nada się?

nieszkodzi. wziąwszy pod uwagę, ze conajmniej trzy osoby z tego grona sa zainteresowane, to jestem wiecej niz pewien, ze znalazło by się wiecej zainteresowanych.Tomek pisze:Wiesz Kamil, ja nie mam ambicji robić żadnego pokazu bo tam nie ma co pokazywać gdyż to proste wręcz banalne.
pewnie tak. prócz tego oficjalne otwarcie, pewnie dłuzsze niz zwykle, bo w koncu edycja jubileuszowa.Siara pisze:A co- planuja jakis przedluzony pokaz antyterrorystyczny przy uzyciu harcerzy?
bez sensu, zeby ci sie tabuny ludzi kreciły w koło, takich mało zaintereswanych tematem?Panzer pisze:na hali,
nada, pod warunkiem, ze usuniesz z niej tę emulsję czy inną farbęPanzer pisze:Nada się?
Kret, czy inne ustrojstwo?KFS-miniatures pisze: Panzer pisze:Nada się?
nada, pod warunkiem, ze usuniesz z niej tę emulsję czy inną farbę
Dlatego pisałem, że lub w jej pobliżu. Np. w jakiejś salce/kanciapie/kantorku/schowku na szczotki. Chociaż osobiście to wolałbym w Karliku.KFS-miniatures pisze: Panzer pisze:na hali,
bez sensu, zeby ci sie tabuny ludzi kreciły w koło, takich mało zaintereswanych tematem?

cleanlux. jak pomoczysz pare godzin, to odejdzie samo w zasadziePanzer pisze:Kret, czy inne ustrojstwo?
wiesz, bedzie przeciez sala, gdzie mam robic pokaz. na dobrą sprawe ja nie widze przeszkód, zeby jakos sie dogadac i połączyć tematy. to znaczy wcisnąc lutowanie przed moje brudzenie. ale to trzeba ustalic odpowiednio wczesnie, bo ja musze sobie zaplanowac co w takiej sytuacji zdąze pokazac, a czego nie..Panzer pisze:Dlatego pisałem, że lub w jej pobliżu. Np. w jakiejś salce
mądrze prawiszKFS-miniatures pisze:conajmniej trzy osoby z tego grona sa zainteresowane, to jestem wiecej niz pewien, ze znalazło by się wiecej zainteresowanych
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !