się pochwalę

Nie ujęte w innych tematach, ale okołomodelarskie
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Re: się pochwalę

Post autor: KFS-miniatures »

o to jak subtelne reakcje wywołują ingerencje moderatorów w jakąkolwiek dyskusję
Awatar użytkownika
timi

Post autor: timi »

Kamil się chwali, Roman słucha muzyki, Czarny czci szatana :twisted: (z tym kolorem bym uważał bo tu rasiści co nie lubią "kolorowych)
A tak ogólnie to o dupie Maryni
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze:Panowie, ale trzeba się trochę pohamować z tym językiem...
Bo to się już wymyka:
http://www.przekroj.pl/artykul/815910,9 ... a.html?p=1
Wiesz, dziennikarze to taki następny durny twór się zrobił który też chce nam wytłumaczyć co jest dobre, a co złe. To już jest jakaś paranoja, wszyscy tłumaczą (Gminny z przydupasem, Lis, autor artykułu) jak mamy na co reagować i jakie mamy wady. Mam wrażenie, że każdy kto się dorwie do jakiegoś środka przekazu chce reszcie świata wyjaśnić jak ma się zachowywać. Najlepiej jak nam mózgi pospinają kabelkami i wpuszczą softa z "zasadami moralnymi". Albo mam nerwicę natręctw, albo wszyscy "celebryci wątpią, że ja w ogóle mózg posiadam.
Jaho63 pisze: Jedno co by się przydało, to odcinanie dyskusji o pierdołach od meritum. ;)
Z jednej strony tak, ale z drugiej to piszą ludzie więc jest w tym jakiś prawdopodobny ciąg logiczny. Być może abstrakcyjny, ale jest z filozoficznego punktu widzenia.
Slash

Post autor: Slash »

KFS-miniatures pisze:o to jak subtelne reakcje wywołują ingerencje moderatorów w jakąkolwiek dyskusję
A, taki kontekst. Szukałem raczej konkretnego znaczenia w postach. Sam fakt, że moderator wypowiada się nie powinno być jeszcze przesłanką do nielubienia go. Takie moderatorskie JP na 100%. Mi chodziło raczej o to, że sposób prowadzenia moderacji podsyca drakę. To jeszcze z obrazka nie wynika.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Slash pisze:A, taki kontekst.
Pamiętam sytuację.
Seweryn napisał, żeby moderator się nie wpier...niczał, a Mecenas to zrozumiał opacznie i wyskoczył z tą durnotą Seweryna, wynikającą jakoby z jego pragnienia moderacji przez całą dobę. Ot zwyczajne nieporozumienie ( :lol: ) oczywiście przemilczane w dalszym rozwoju dyskusji (ponoć Mecenas na PW przeprosił...), uzdrowionej prawdopodobnie kłódeczką.
Swoją drogą Michał naprawdę mnie zaskakuje tym uporem, tym trwaniem w błędzie. Jak go poznałem to jest fajny facet, spokojny, stonowany, z poczuciem humoru... Nie wiem jak to jest?
Slash

Post autor: Slash »

Janusz, na co więcej dziś czasu poświęciłeś? Na fora czy na Tomkata? ;)
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

Paczaj, Paweł! Następny moralista! :)
Na seks!!
Ostatnio zmieniony wt 03 lip 2012, 00:27 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

A ja KW zmalowałem :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne...”