Są tu e-palacze?
Są tu e-palacze?
Tak pytam z ciekawości.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Są tu e-palacze?
Ja od stycznia zeszłego roku. Właśnie zmieniłem sprzęt. Zaczynałem od Milda X6, właśnie baterie padły i przerzuciłem się na bezfirmowca.
Rozkoszuję się od kilku dni takim cudem:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
ja mam volisha ego 3, czyli z tego co sie orientuje w zasadzie to samo, co mild x6/7
tak nawiasem mówiac tez sie zastanawiałem jaka jest zywotnosc baterii.
kastom.. ja tam wole urzadzenia mniej rzucające sie w oczy :>mart72 pisze:takim cudem
Ja wp... nicorette i chyba już bardziej jestem uzależniony od nich niż od fajek.
Żucie gumy mniej komicznie wygląda niż ciągnięcie długopisu
Żucie gumy mniej komicznie wygląda niż ciągnięcie długopisu
Pzdr Sebastian
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a to o nikotyne w tym wszystkim chodzi?
Ta sama firma, Volish i Mild, ale Mild ma niszowy gwint 601 i szlag mnie trafiał, bo niczego poza Mildem nie mogłem używać, chyba że na przejściówkach. Teraz luzik. Miałem w sumie brać Volisha, ale grawerka ze smokiem na batce mnie urzekłaKFS-miniatures pisze:ja mam volisha ego 3, czyli z tego co sie orientuje w zasadzie to samo, co mild x6/7
kastom.. ja tam wole urzadzenia mniej rzucające sie w oczy :>mart72 pisze:takim cudem
Co do gum, to nie dla mnie. Nie idzie żyć bez porannego dymienia do kawy. Próbowałem kiedyś zerwać z nałogiem przy pomocy Tabexu, ale po 3 miesiącach wymiękłem. Teraz daję radę, ale analogi mam i tak zawsze przy sobie - na nerwa większego
O behawior przede wszystkim.KFS-miniatures pisze:a to o nikotyne w tym wszystkim chodzi?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
mi wogóle zwykłe nie podchodzą. zresztą po ygodniu juz jakies takie ciezkie sie zrobiły.. wiesz, smak dziecinstwa. zasadniczo ide zatem o zakłąd, ze jak ktos po miesiacu z epapierosem jest w stanie palic zwykłe, to znaczy, ze nie rzucił palenie, tylko je ograniczył. bo przy samy e-p smak zwykłych zmienia sie drastycznie. na minus
a tak na marginesie, tak siła rzceczy, jak dostalismy epapierosy, to trzeba bylo pogrzebac w necie, czyli na forach, co je co i zrobic ogólny rekonesans. japierdole, te fora sa tak nieznosne z tą swoją nowomową i potwornym slangiem, ze naprawde trzeba miec mocne nerwy, żeby cos znaleźc i nie dostac wysypki na widok tresci postów
a tak na marginesie, tak siła rzceczy, jak dostalismy epapierosy, to trzeba bylo pogrzebac w necie, czyli na forach, co je co i zrobic ogólny rekonesans. japierdole, te fora sa tak nieznosne z tą swoją nowomową i potwornym slangiem, ze naprawde trzeba miec mocne nerwy, żeby cos znaleźc i nie dostac wysypki na widok tresci postów