Persona non grata - ankieta.

Obwieszczenia, uwagi, wnioski, skargi

Czy chcemy mieć wpływ na to kto jest z nami na forum?

Czas głosowania minął pt 28 wrz 2012, 22:13

Tak, chcemy mieć możliwość przegłosowania o czasowym usunięciu kogoś ktoś nam nie odpowiada z zachowania.
11
33%
Nie, ma być tak jak natura narzuciła.
22
67%

Liczba głosów: 33

tankmania

Persona non grata - ankieta.

Post autor: tankmania »

Dało mi to do myślenia:
Grzegorz2107 pisze: I skaczą tak śmiesznie, jak ich się poruszy. :lol:
Wprawdzie nie jestem zwolennikiem banów i nie zmieniam zdania. Na pewno autorytatywnych decyzji nie będzie w tej kwestii.
Jednak z założenia ma to być forum koleżeńskie i teraz powstaje pytanie co zrobić jeżeli wpada ktoś, kto chce sobie porobić socjologiczne testy na żywym organizmie.
Wpadło mi coś takiego do głowy. Demokratycznie decydujemy, jeżeli będzie na TAK to ustalimy szczegóły, jeżeli na NIE to tematu nie ma.

Na pewno ewentualne usunięcia/blokady klienta odbywałyby się przez głosowanie. Tak jak zaznaczyłem, żadnych autorytatywnych ruchów, dopuszczam tylko decyzję większości.

I tłumaczenie dla Janusza który pewnie czegoś się dopatrzy. To nie zadne ograniczanie wolności i nietolerancja. To tylko pytanie o to czy userzy chcą mieć jakiś wpływ na to z kim się zadają.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Re: Persona non grata - ankieta.

Post autor: KFS-miniatures »

ja jestem przeciwny. jak bym nie potrafił wytrzymac obecnosci róznych kutasów, to bym paroma ruchami sprawił, ze ich posty były by dla mnie niewidoczne
tankmania

KFS-miniatures pisze:ja jestem przeciwny. jak bym nie potrafił wytrzymac obecnosci róznych kutasów, to bym paroma ruchami sprawił, ze ich posty były by dla mnie niewidoczne
Ja szczerze mówiąc też jestem na nie. Ale chcę mieć to na piśmie po kilku PW jakie dzisiaj dostałem w sprawie Grzesia.
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

KFS-miniatures pisze:ja jestem przeciwny. jak bym nie potrafił wytrzymac obecnosci róznych kutasów, to bym paroma ruchami sprawił, ze ich posty były by dla mnie niewidoczne
Dokładnie tak. Jest opcja, gość pisze post ale jest niewidoczny i jeżeli to będzie reakcja znakomitej większości, to nie będzie miał kogo "potrząsać". Żadne forum nie może być przykrym miejscem przez pojedynczych szkodników. Forum ZAWSZE jest takie, jaka jest moderacja.
Jak wywalicie Grzegorza to i mnie dopiszcie. Już mam tak we łbie namieszane, że jak widzę siłę złego na jednego, to wolę dostać po pyksu niż stać jak pipa. 8-)
Grzegorz2107

Post autor: Grzegorz2107 »

Jaho63 pisze: Forum ZAWSZE jest takie, jaka jest moderacja.
Kluczowe zdanie.
spiton

Post autor: spiton »

Ha !!! Precz z jebaną demokracją. Nie będzie mi narzucać większość co mam robić ,-))
Paradoks polega na tym, że w tym przypadku to większość nie pozwala większości jebać mniejszości ,-)).
tankmania

Jaho63 pisze: Jak wywalicie Grzegorza to i mnie dopiszcie.
Mówiłem? :lol:

Jestem ostanim który by chciał Grzesia wyrzucić, dla mnie to koloryt.
Jednak jak ktoś pyta "nie da się z tym burakiem nic zrobić?" to mu nie odpiszę "jak ci nie pasuje to spierdalaj".
Jaho63 pisze: Już mam tak we łbie namieszane, że jak widzę siłę złego na jednego, to wolę dostać po pyksu niż stać jak pipa. 8-)
Zauważyłem, że masz syndrom mojej teściowej. Obrońca uciśnionych, nieważne co robi, ale trzeba mieć zdanie mniejszości.
Robert O.

Post autor: Robert O. »

tankmania pisze: Jednak jak ktoś pyta "nie da się z tym burakiem nic zrobić?" to mu nie odpiszę "jak ci nie pasuje to spierdalaj".

podzielam zdanie Janusza ,zero banów i niech tak zostanie
levee

Post autor: levee »

KFS-miniatures pisze:...to bym paroma ruchami sprawił, ze ich posty były by dla mnie niewidoczne
Chyba nie wszystkich da się tak zneutralizować - jak ktoś jest właścicielem własnego grajdołka w postaci warsztatu, to jest w grupie moderatorów, a tych "wrogować" nie można. Czy jest może jakiś inny sposób?
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

tankmania pisze:Jednak jak ktoś pyta "nie da się z tym burakiem nic zrobić?" to mu nie odpiszę "jak ci nie pasuje to spierdalaj".
Nie. Odpowiadasz mu, że jak go to bardzo denerwuje niech wyłączy czytanie jego postów.
tankmania pisze:Zauważyłem, że masz syndrom mojej teściowej.
Już ją lubię. :lol:
levee pisze:
KFS-miniatures pisze:...to bym paroma ruchami sprawił, ze ich posty były by dla mnie niewidoczne
Chyba nie wszystkich da się tak zneutralizować - jak ktoś jest właścicielem własnego grajdołka w postaci warsztatu, to jest w grupie moderatorów, a tych "wrogować" nie można. Czy jest może jakiś inny sposób?
No toż, kurna chcesz w jego wątku jego nie czytać??? To tam nie właź! :lol: (bo chyba nie jest tak, że w ogóle???? bo to by była kicha)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sekretariat”