I po zwiększeniu kilwatera i odkosów na dziobie
[GALERIA] Liberty - 1/350
Moderator: Rhayader
Re: [GALERIA] Liberty - 1/350
Robi wrażenie, świetna robota.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
to jest świetny moel, który na ,zywo powala jeszcze bardziej
ale..
no woda, woda psuje bardzo całość
tu jest sporo ciekawych wspólporad
http://www.shipmodels.info/mws_forum/vi ... =4&t=37923
tak na przyszłosć
ale..
no woda, woda psuje bardzo całość
tu jest sporo ciekawych wspólporad
http://www.shipmodels.info/mws_forum/vi ... =4&t=37923
tak na przyszłosć
Ba...znam tę stronę, ale wiedzieć jak, a potrafić to zrobić, to dwie różne rzeczy
Inaczej byłbym już mistrzem świata w sklejaniu/malowaniu/brudzeniu
Ale spodobało mi się i większość pływającego co mam zamiar zrobić, wyląduje na wodzie, to i z czasem może znośna będzie.
Chodzi mi po głowie pewna diorama i jak tylko uporam się z konkursem na PWM-ie, spróbuję się za nią zabrać. Będzie to pierwsza ziemia, krzaczory i pierwsze figurki; to dopiero będzie jazda
Będę potrzebował dużo pomocy duszpasterskiej 
Chodzi mi po głowie pewna diorama i jak tylko uporam się z konkursem na PWM-ie, spróbuję się za nią zabrać. Będzie to pierwsza ziemia, krzaczory i pierwsze figurki; to dopiero będzie jazda
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Fajna ... kaczka
Można by się poprzyczepiać nieco (merytorycznie) do tego ładunku pokładowego - postaram się w wolniejszej chwili podrzucić fotki z epoki...
No ale wtedy ta kaczka nie była by tak efektowna
Na żywca wrażenie jest naprawdę powalające

Można by się poprzyczepiać nieco (merytorycznie) do tego ładunku pokładowego - postaram się w wolniejszej chwili podrzucić fotki z epoki...
No ale wtedy ta kaczka nie była by tak efektowna
Na żywca wrażenie jest naprawdę powalające
- KFS-miniatures
- Kontakt:
masz pewne predyspozycjeRhayader pisze:Inaczej byłbym już mistrzem świata w sklejaniu/malowaniu/brudzeniu
świetny pomysł. możesz liczyć na użo niemiłej, acz konstruktywnej krytyki (ale przed tym uprzedzał cię zapewne grezechuj nasz kochany namawiając do rejestracji)Rhayader pisze:Będzie to pierwsza ziemia, krzaczory i pierwsze figurki; to dopiero będzie jazdaBędę potrzebował dużo pomocy duszpasterskiej
![]()
na marginesie. prawda to, ze liberty jest jednym z pierwszysch twoich modeli, gdzie kombinowałes z tym pogańskim łederingiem i innymi bezbożnymi technikami?
Kaczka w pełni zasłużona! Bez przesady stwierdzić można, że jeden z modeli który na Fieście przyciągał uwagę na długo. Oczy same latały po modelu w poszukiwaniu kolejnych atrakcji...

Zajebisty bym powiedział.
Cała kupa świetnych detali, z pomalowanymi trzonkami od narzędzi na Szermanach i wężem od palnika, którym kolesie operują na pokładzie.
Dla mnie wymiata. W detalu i w całości.
Cała kupa świetnych detali, z pomalowanymi trzonkami od narzędzi na Szermanach i wężem od palnika, którym kolesie operują na pokładzie.
Dla mnie wymiata. W detalu i w całości.
- grzegorz75
Staticzek wyszarpuje ryszarda z gaci
Dajesz Janusz następne
Dajesz Janusz następne