tankmania pisze:
Miłe słowa tylko po to żeby było miło to raczej nie to miejsce, tutaj nawet jak kolega z którym wutke wypiłeś się nie wykaże to ma pusto.
Nie będę się mądrzył bo się nie znam, ale na moje to albo nie masz koncepcji wyglądu na starcie, albo budujesz sobie coś w głowie i się nie sprawdza na końcu.
Napiszę to co pisałem Konradowi. Zacznij od tego, że sobie znajdziesz dobry model który robisz i staraj się go skopiować, a później przyjdzie z czasem łatwość dopasowywania efektów.
Jak pokażesz co chcesz osiągnąć to łatwiej będzie może coś komuś podpowiedzieć, technike, jak ją użyć, itd.
Lub.
Po prostu modeluj z radością. Nikt ci tutaj tego nie odmówi. Ale na klaki za bardzo nie licz.
I o takie rady mi chodzi. Lukru nie potrzebuję, spokojnie.
Tylko prostego wytknięcia co zrobić inaczej, co poprawić, co do czego zmienić podejście.
Jak będę pragnął czyjegoś języka na dupie, to się przejdę na pwm.
Tu mi wystarczy informacja taka, jaką mi napisałeś- zmienić podejście do uzyskiwania konkretnych efektów- i faktycznie jest to coś, z czego wyciągnę wnioski bo po przerwie z modelami muszę się odnaleźć trochę w tym gąszczu nowych siuwaksów i technik, co mi nie specjalnie wychodzi jak widać.
Ale będę szukał dalej.
Modeli w szafie dużo, może coś w końcu wyjdzie dobrze