z tego, ze tu bedą raczej rury. one brudzą sie odrobinę inaczej. chocby dlatego, ze nico inaczej kopcą. i inaczej wygląda serwisowanie.
no i racja, akurat skajrajder to taki mniej udany przykład, ale akurat jego miałem bez szukania na dysku. ale wystarczy, ze spiton wklei fotki tych stoczwórek które dzierga, i bedzie lepiej..
Świetny dział. Będę tu wrzucał "inspiranty" ,-)). Ku dobru ogólnemu ,-))
A możne by tak ten portal nazwać "dirty modellers" ,-))Albo "dirty & nasty modellers ".
Niestety ładuje mi się tylko F-15, który w porównaniu z Waszymi wzorami jest spedaloną małą zabawką, którą co najwyżej ktoś potraktował preszajdingiem i na koniec zmatowił.
poczekam do jutra, jak dalej nie bedzie wyswiatlac, to aplołduję raz jeszcze. aczkolwiek stawiam, ze to jakies przytkanie imageshacka, bo nie pokazuje fotek, które wczesniej wyswietlało bez problemu
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy. Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Ładne fotki timi zapodał. Tylko, że ja tu nie mogę znaleźć post apokaliptycznych wypłowień w stylu modulacji na Stukasie Kamila. Czy mi się tylko zdaje?