Jeśli dojdzie do podbicia skilla będzie w 48 ce.
Injoy...
HOAH!!
Moderator: Wiewiór
za pół roka będziesz jak bohdan z HalinowaWiewiór pisze:Injoy...
Tak z ciekawości, mógłbyś pokazać brudny jakiś? Nie bardzo rozumiem pojęcia czysty w modelu.mac eyka pisze:Taki czysty i przez to fajny.
Zawsze można pokazać upirdolony kadłub w około działka. Ze niby po strzelaniu. Jakieś brudne łapska na kadłubie. Albo ślad po tym jak pilot wysiadając sie schawtował. pytanie tylko po co. Znaczy się jak ktoś lubi. Mnie tam się podoba taki jaki jest.tankmania pisze:Tak z ciekawości, mógłbyś pokazać brudny jakiś? Nie bardzo rozumiem pojęcia czysty w modelu.mac eyka pisze:Taki czysty i przez to fajny.
Ale po co, to ja wiem. Mnie bardziej interesuje synonim czysty/brudny w przypadku modelu. No odbite łapska to faktycznie brudny, uwalony w maśle, oblany kawą. Okopcenie działka i ślad po tym jak pilot chawtował to już nie brud tylko ślady eksploatacji.mac eyka pisze: Zawsze można pokazać upirdolony kadłub w około działka. Ze niby po strzelaniu. Jakieś brudne łapska na kadłubie. Albo ślad po tym jak pilot wysiadając sie schawtował. pytanie tylko po co. Znaczy się jak ktoś lubi. Mnie tam się podoba taki jaki jest.