Też tak myślę Zacny fraglesie.fragles pisze:Kątener farklancki. Bardzo dobrze się prezentuje na tym jałowym żwiże. Autentycznie czuje się atmosferę tymczasowości jakiegoś zadupia na krańcu świata. W tej poprzedniej wersji z budą z blachy falistej jest za dużo życia i poczucia stabilizacji.
"35" - ale raczej już nie
Moderator: hiwis
Re: "35" - ale raczej już nie
Następny podstawek do "kompletu".
Wymiary i użyte materiały takie same jak zwykle - styrodur, balsa, pcv, hips:

I po pierwszych malunkach :

Wymiary i użyte materiały takie same jak zwykle - styrodur, balsa, pcv, hips:

I po pierwszych malunkach :

To jest bardzo ładne
-
levee
malowanie super.
tylko widać połączenie ścian na rogu, które nijak nie wynika z konstrukcji widocznej spod tynku w okolicach drzwi
tylko widać połączenie ścian na rogu, które nijak nie wynika z konstrukcji widocznej spod tynku w okolicach drzwi
Dziękuję Zacny Bohdanie.bohdan pisze:To jest bardzo ładne
Rzeczywiście widać - nadrzuci się tynku i będzie ok, tak myślę i jakiegoś krzaczora zasadzi.levee pisze:malowanie super.
Jakiś czas temu wpadł mi w ręce taki zestawik - "figurek" :

Z marszu zabrałem się do roboty i ... "śmieszny ludzik" wylądował w "zmywaczu", a teraz kolejne podejście
Podkład z metalizerów Model Master, malowanie "niebieskimi" Hatakami, obicia na lakier do włosów.
Na razie tyle :

Z marszu zabrałem się do roboty i ... "śmieszny ludzik" wylądował w "zmywaczu", a teraz kolejne podejście
Podkład z metalizerów Model Master, malowanie "niebieskimi" Hatakami, obicia na lakier do włosów.
Na razie tyle :

Na szrocie będzie leżał?
Weteran kampanii na księżycu, będzie czekał na autobusRafał B pisze:Na szrocie będzie leżał?

Aaaaa, he he, bardzo fajny pomysł