T-34/85 Academy 1:35
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Spotter
Re: T-34/85 Academy 1:35
Młotkowanie ok na mój gust.
Dzięki Rafał. Widać chyba tylko Ty się już tym Teciakiem interesujesz. Wielkie wyjazdy mi się skończyły, to może teraz znajdę troszkę więcej czasu na pracę nad nim. Trochę jeszcze zabawy mam. A chciałbym skończyć przed warsztatami, aby tam zabrać coś nowego. Chyba, że brudzenie właśnie na warsztaty sobie zostawię. Sam jeszcze nie wiem.
Ja tam p11c będę sklejał w wersji What If - siły powietrzne Gooralen Land 1940

- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Eee, ja też patrzam sobie, nic nie piszę, bo już inni napisali to co i ja bym powiedział, więc sobie patrzam, tym bardziej że i ja za chwilę będę swojego malował (ta chwila to u mnie pojęcie względneSpotter pisze:Widać chyba tylko Ty się już tym Teciakiem interesujesz.
Brudzenie w toku. Najpierw zabrałem się za wannę, wieżę dorobię później. samokrytycznie muszę powiedzieć, że mi idzie coraz lepiej. Przynajmniej takie mam odczucia. Uczę się jak wykorzystywać konkretne produkty, jak się bawić z kolorami i co mi to może dać. Niestety już widzę, że nie uda mi się tych białych przygasić tak, jak bym chciał. Krótko mówiąc spierdoliłem przy malowaniu, ale jednak nieznacznie. Nie będzie mnie to aż tak raziło na półce. No dobra, oceniajcie i mówić, czy mój samozachwyt ma podstawy, czy raczej powinienem zejść na ziemię.

No i na koniec mały bonus, czyli porównanie jak się mocno zmienił kolor w porównaniu do wieży, którą jeszcze czekają zabiegi "upiększające":

No i na koniec mały bonus, czyli porównanie jak się mocno zmienił kolor w porównaniu do wieży, którą jeszcze czekają zabiegi "upiększające":

Wyprowadziłeś go tyle ile się dało. Jest spoko. Masz lekcje. Kończ szybko i następny! 
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

To tera napisz mnie, co mu zrobiłeś, bo wyszło całkiem fajnie.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

Szacun dla wyjścia z tej „zebry”. Wycągnąłeś maxa.
Sam dobrze wiem, że najlepiej się uczyć na błędach.
Jestem tylko zszokowany, że nie szczeliłeś focha jak bartas89 z krystianworka
Sam dobrze wiem, że najlepiej się uczyć na błędach.
Jestem tylko zszokowany, że nie szczeliłeś focha jak bartas89 z krystianworka
W sumie to niewiele. Walnąłem na niego z 6 różnych siuwaksów od AK (jakieś tam wash'e) i pigment ziemisty. To wszystko zmywane white spirytem. Oczywiście nie wszystkie 6 na raz. Dawałem na raz po dwa kolory: jasny + ciemny, w różnych miejscach, nieregularnie. I na koniec pigment w miejscach, gdzie chciałem aby było zakurzone bardziej i też rozmywałem. Ot cała filozofia.Szydercza Gała pisze:To tera napisz mnie, co mu zrobiłeś, bo wyszło całkiem fajnie.
Focha to Ci strzelę na warsztatach. Jeszcze nie wiem za co, ale na pewno coś się znajdziecooper69 pisze:Jestem tylko zszokowany, że nie szczeliłeś focha jak bartas89 z krystianworka
Ale teraz wiem, że ta "zebra" była słuszna. Może zbyt jasny kolor dobrałem, następnym razem muszę troszkę ciemniejszy, ale to daje naprawdę fajne efekty końcowe.