Budowa prawie zakończona, ale zostało kilka detali. Jeżeli widzicie coś, co należałoby poprawić, to pisać śmiało. Największy problem mam z uszami do lony. W zestawie są, ale w instrukcji nic nie ma mowy o żadnej linie, nie znalazłem tez żadnego zdjęcia pokazującego tył z liną. Nie wiem jak była mocowana, jak układa itp. Jeżeli ktoś mógłby wspomóc, z chęcią taką pomoc przyjmę.
Jeszcze kilka słów o Bronco - to jest moja pierwsza styczność z tą marką i nie jestem do końca zadowolony. Wprawdzie plastik całkiem fajnie się obrabia, ale rozdrobnienie niektórych elementów na części, nieprzemyślana konstrukcja (wiele elementów mocuje się na krawędzie bez żadnych wypustów itp), oraz detale trochę mdłe, powodują że szybko nie sięgnę po nią ponownie. No i gąsienice. Fajnie że ogniwkowe, fajnie że niby pracujące, ale i tak będzie trzeba kleić. Bo jak któreś się przez przypadek źle połączy, albo rozłączy, to już nie trzyma.
Dobra, koniec tego pitolenia. Zdjęcia jak to wygląda obecnie i czekam na jakieś info odn. tej liny.