Niemiecki Pz. III w polskiej służbie
Moderator: cooper69
Re: Niemiecki Pz. III w polskiej służbie
Bardzo fajne wydechy, podobają się. Teraz ino miejscami trochę jaśniejsze zrobić ale nieprzesadnie i będzie Pan zadowolony.
Te wydechy to wzorcowe. Podoba się.
Rafał, proszę zrobić tutka z robienia wydechów. Koniecznie!!!
Tu akurat nie ma co tutkować.Spotter pisze:Rafał, proszę zrobić tutka z robienia wydechów. Koniecznie!!!
Potrzebne są 2 rzeczy:
1. Zestaw Lifecolor Dust and Rust
2. Przycięty trochę pędzel ze świńskiej szczeciny (musi być dość sztywny).
Potem tylko w miarę prostopadle stukanie (osuszonym na ręczniku kuchennym) pędzlem kolorami z zestawu w konfiguracjach odpowiadających potrzebom.
Posiadając zestaw Dust & Rust Lifecolor nie można schrzanić malowania wydechów, ani żadnej rdzy, która jego jest.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

i za prawdę powiadam wam że lajfcolor nie zasycha w słoiczku jak walecho, niegodziwość to wielka i nie jest ono jest jego godne.
z dupy tekst ale konwencja mi sie spodobała
z dupy tekst ale konwencja mi sie spodobała
Uwierz Radziu możnaPanzer pisze:Posiadając zestaw Dust & Rust Lifecolor nie można schrzanić malowania wydechów, ani żadnej rdzy, która jego jest.
No i po obiciach.
Jak gdzieś skorygować to piszcie.
Zrobione na lakier celulozowy (Gaia Color 030) akrylami także w razie co...

no i troszkę poprawione tłumiki + doklejona brakująca część.

Jak gdzieś skorygować to piszcie.
Zrobione na lakier celulozowy (Gaia Color 030) akrylami także w razie co...

no i troszkę poprawione tłumiki + doklejona brakująca część.

Wydech zajebisty ale obić trochę za dużo na mój gust . I trochę w mało logicznych miejscach.
Pisz(cie) gdzie - usunę/przerobię na zacieki.Robert C pisze:Wydech zajebisty ale obić trochę za dużo na mój gust . I trochę w mało logicznych miejscach.
Założenie było trochę rys na bokach od drzew i krzakulców. Wanna przód i tył kamulce (intensywny trening) plus ślady używania przez załogę i obsługę techniczną.
Mogłem przesadzić pomimo oglądania syryjskiej flory, zdjęć w Battleline Workhorse Panzer III in North Africa (polecam-najlepsze pustynne zdjęcia jakie znalazłem/widziałem). Co prawda w w tej kniżce to nie Syria ale najbliższy region masowego występowania Pz. III