Miłego lub nie - oglądania i jeszcze jedno, makro wrogiem modelarstwa, więc się nie czepiać

...bo taką miałem wizję?!Spotter pisze: Pojazd całkiem ok, ale nie rozumiem czemu bandaże kół są czyściutkie?
No widzisz, a tymczasem cały pojazd jest w CH matowy.Np. przód jest taki nawet błyszczący.

trudno nie zauważyćSpotter pisze:... I ni przejmuj się moim marudzeniem. W sumie ja ciągle marudzę

No więc tak...chemii więcej nabywać nie zamierzam, bo trochę już jej uzbierałem i to różnych firm. Dorzucać jej więcej na tego AT też raczej nie zamierzam, no może ewentualnie te bandaże poprawię. Wynika to u mnie z tego, że szczerze powiedziawszy nie bawi i nie interesuje mnie proces brudzenia, czy nawet malowania. Te procesy są dla mnie przykrą koniecznością, którą wiem, że trzeba wykonać, by model się jakoś prezentował, a i tak wiem, że wszystkim nie dogodzęSpotter pisze:...
Zieleń na podstawce wbrew pozorom jest bardziej stonowana. Specjalnie ją nawet gasiłem brudnymi odcieniami zieleni, by nie była tak soczysta, choć jak widać zdjęcia pokazują inaczej.levee pisze:...