No dobra, to mogę się pastwić
Koła masz krzywo. Zarówno przednie jak i tylnie. Zerknij, bo wyraźnie widać że każde żyje swoim życiem. Dlaczego gumowe poduszki na gąskach są zardzewiałe? No chyba ze to brud, który wyszedł jak rdza? Nie mniej w miejscu styku z powierzchnią, poduszki powinny być czarne. Popraw też samo ułożenie gąsek. Mnie to razi że są tak krzywo. Szkoda że na przedniej szybie nie zrobiłeś śladu po wycieraczkach. Bo szyba jest troszkę brudna i aż się prosi o te ślady. Dobrze, że obstukania zmniejszyłeś. Wygląda to teraz dobrze. Podoba mi się paka i dobrze, że się posłuchałeś i zróżnicowałeś beczki. Dodaje trochę kolorytu. Natomiast kierownica mi kompletnie nie pasuje. U siebie w Steyrze mam taką samą. Nie wiem jak mi wyjdzie na koniec, ale postaraj się ją trochę rozjaśnić, dodać światła. Bo teraz wygląda jak przeszczep z jakiejś zabawki.
Co do malowania to ja bym się pokusił aby go troszkę bardziej zróżnicować, rozjaśnić, ale idziesz w bardzo dobrym kierunku. Drewno fajnie ci wyszło, skrzynie też. Ogólnie mi się podoba, good job