pzdr Marcin
Moderator: Lipa

Porzuciłem glizdopuszki na rzecz łódekSpotter pisze:Qrcze, robi nam się forum marynistyczne ...damnDawaj, dawaj ciekawie się ogląda te miniaturki.
Wiem, że mieszanki to zuo po stugu i zetce. Dlatemu kisaraga dostała priszejdingowe ciapki. Jakieś tam wnioski wyciągamSzydercza Gała pisze:Bo mieszanki to ZUO !!!!! Albo używaj fabrycznych kolorów, albo jeżeli musisz coś mieszać to dokładnie sobie zapisauj co z czym mieszałeś i w jakich proporcjach. No i zapisuj je od razu a nie po dwóch tygodniach, kiedy juz gówno bedziesz pamiętałKadłub jest bardzo fajny i szkoda byłoby spuścic go w kiblu. Poćwicz sobie na nim.
Nie błagam Fritz tylko nie piwnica!Bartosz B pisze:Nic się nie martw będzie dobrze, ja przy swoim złomie też zapomniałem proporcji mieszanek. Nie zapisałem... za co zresztą dwa tygodnie w piwnicy odpokutowałem

No a Fototrawiona Gwiazda Bohatera Związku Scalefunowego będzie za najbardziej heroiczne wdychanie kleju?Szydercza Gała pisze:Co sie dzieje na innych forumach to w sumie średnio mnie obchodziMojOM nieskromnOM ambicją jest utworzenie tu okrętowego ruchu oporu przeciw smutnemu jak dupa węża światu NAVIGI i malowania oryginalnOM farbOM
PS weź sobie te nasze dywagacje powycinaj Marcin, masz u siebie uprawnienia moda