pzdr
Lista kategorii: Samoloty Samoloty - Galerie
Moderator: Lipa

Jak wyrzucałem karton to w środku jeszcze reszta kalkomanii była. Możesz sam ocenić jak kółka wyglądają.Smyranie pędzlem solami chyba nie służy. Jak krUl dostał szachownice to mi szary wylazł po głaskaniu.fragles pisze: ↑pn 06 lis 2023, 16:16 A taki kolor tej czerwieni wyszedł tylko na zdjęciach, czy w rzeczywistości też taki dziwny jest?
Dopytuję, bo miałem dokładnie taki sam przypadek, ale u mnie czerwień wyszła taka dziwna na zdjęciach. W rzeczywistości czerwone gwiazdy (bo to one były) ma kalkomaniach były w porządku. Raz mi się tak zdarzyło, na I-16 z ICM-u, z ich oryginalnymi "pancernymi" kalkami. Myślałem, że to wina ustawień aparatu, albo sztucznego światła, ale przy użyciu różnych aparatów i ustawień ciągle wychodziło takie dziwactwo.

Słabo u mnie z tym brudzeniem jest. Czołgi jeszcze jakoś sobie brudziłem ale jak przychodzi paskudzić samolot, to nie bardzo wiem co robić.Shadowmare pisze: ↑pn 06 lis 2023, 18:58 Fajnie wyszedł, ładne kolorki, trochę bardziej bym przybrudził górę bo spód jest ok.