Niniejszym składam wniosek formalny o to, aby taka opcja znalazła się również w tej zakładce. Jestem leniem i nie chce mi się skakać po stronach, by kliknąć aby coś zaznaczyć.
Oznacz wszystkie posty jako przeczytane
Oznacz wszystkie posty jako przeczytane
Dlaczego ww opcja znajduje się TYLKO na stronie głównej forum, a nie ma jej w zakładce po kliknięciu w "Nieprzeczytane posty"?
Niniejszym składam wniosek formalny o to, aby taka opcja znalazła się również w tej zakładce. Jestem leniem i nie chce mi się skakać po stronach, by kliknąć aby coś zaznaczyć.
Re: Oznacz wszystkie posty jako przeczytane
Tam też nie ma.Spotter pisze:Dlaczego ww opcja znajduje się TYLKO na stronie głównej forum (...)
A przepraszam, powinno być "Oznaczy wszystkie fora jako przeczytane".
Ej Panie Spotter, jak to oznacz posty jako przeczytane. Posty z tfórczościom kolesiostwa należy czytać, oglądać i się nauczać a nie iznacz jako przeczytane.
Potem kolega nie będzie wiedział co i jak i się zaczną pytania.
Nieładnie, oj nie ładnie, nie można tu napisać - takich ludzi nam trzeba.
Potem kolega nie będzie wiedział co i jak i się zaczną pytania.
Nieładnie, oj nie ładnie, nie można tu napisać - takich ludzi nam trzeba.
A co ja będę czytał wypociny wszystkich i o wszystkim? To tak jakbym wchodząc do burdelu musiał zaliczyć wszystkie kurwy jak leci, mimo że połowa brzydka i bez nogi! Ale co kto lubi.