#brawotamiya #brawoeduard #brawoja
Nowa świetna tamijunia uzupełniona o niepotrzebne dodatki Eduarda, plus maski i kalkomanie zrobione przezemnie.
indżoj
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy. Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Dzięki za pozytywny fidbek.
Zapomniałem dodać że Hien nie leżał na stoliku w Bytomiu bo krasnale zdobywał.
Samolot prawdziwek, amerykany sobie złapali sztukę
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy. Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Ponitowany jak to tamiya czyli prawie wcale, ale brak nitów wynagradza przyjemność sklejania.
Japoński jest nudny jak pomidorowa z ryżem...