F-4E 1:48 Hasegawa
Re: F-4E 1:48 Hasegawa
Wash to jakis mix do smaku olejnych va ghogów czy czegoś takiego oraz Abteiulunga. Wymieszałem Sepie van dycka, dark mud i coś brązowego jeszcze. Jako medium użyłem zwykłej polskiej bezzapachowej terpentyny. Dość szybko odparowuje co przyspiesza prace i nie gryzie się z lakieren którego używam jako fiksatywy. Cały model pokryłem warstwą farby a nastepnie ścieralem to wacikami kosmetycznymi polerując przy okazji model.
Podgoniłem troszkę. Widać już powoli koniec.

Nad kołami jeszcze pracuje, robie też uzbrojenie.

Nad kołami jeszcze pracuje, robie też uzbrojenie.
Masakrycznie mi się podoba ale ja to się na samolotach nie znam.
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
O mamo, te kamuflaże naszych przyjaciół w wierze są naprawdę smakowite. Ładnie wyszło, a spód to malina. Ja sobie zrobię Mustanga i Spita z gwiazdami Dawida 
Kolory to autentyki Gunze?
R.
Kolory to autentyki Gunze?
R.
Super Fantomek wychodzi, tylko coś nie czuję tych dysz i blach za dyszami. Ale całość miodzio.

Tak dysza wtgląda w realu. Pewnie podpicuje ją jeszcze pigmentami.
Malowałem Gunze H, kolory to poza zielenią ich autentyki. Z zielonym izrarlskim i gunze jest jakis problrm, szczególnie jak się robi F-16stki. Tam uzyto zupełnie innego koloru a i ten wydaje sie dla wcxesniejszego kamuflażu nieteges . Ja postanowilem zmieszaćna podstawie RLM82
-
Jaho63
Masakryczna ilość tych napisów eksploatacyjnych. Mnie nie tyle dysze, co dolna cześć stateczników "nie przekonują".
Ogólnie jednak robi się imponująco.
Ogólnie jednak robi się imponująco.