I taki jest jedyny i najprawdziwszy RYS HISTORYCZNY tego śmigłowca.

Na koniec zdjęcie wykonane w najmodniejszym ostatniej zimy trendzie podpatrzonym na najbardziej pasjonującym forum czyli "W PLENERZE":

Moderator: Arkady72

Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęściemarder pisze:A cóżeś Ty Arti uczynił temu rysiu?!
...nie chcę nic mówić ale wreszcie udało ci się spieprzyć jakiś model
Szmatę zrobiłem z pozłotka od czekolady ale lepiej by wyglądała z chusteczki higienicznej jak sądzę.Solo pisze:Fajna sprawa ten helikopter.
Zdradzisz z czego robiłeś szmatę? Wyszła realistycznie.
No i gratuluję mocy przerobowych, trzaskasz te helikoptery seryjnie.
Z nutką wczesnego kasztanizmu... Grunt, że oparłem się pokusie zrobienia fotek na ojszczanej kanapiekarolkonw pisze:cepeliada bauartu!!
Racja, bo to jest instalacja przestrzenna statycznaPrzemek - MaXus pisze:Helikoptry z takom szmatom na nosie NIE miały prawa LATAĆ!!!
Tyle f temacie.
A jakby tak powiększyć tę szmatę 48 razy, to podłogi niom nie umyje!Przemek - MaXus pisze:Helikoptry z takom szmatom na nosie NIE miały prawa LATAĆ!!!
Raczej tak, lepiej by się ułożyła, tutaj zrobiło się trochę za dużo zagięć imho...ale w ogóle, to ja się nie znam.Arkady72 pisze: Szmatę zrobiłem z pozłotka od czekolady ale lepiej by wyglądała z chusteczki higienicznej jak sądzę.
No ba Arti!...nawet nie wiesz jak długo kazałeś mi na to czekaćArkady72 pisze:Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście.