http://www.primeportal.net/tanks/dmitry ... ill_mkiii/
...tak, jeśli dokleisz element A27, to szczelina zniknie, tak mnie się wydaje.
Moderator: Arcturus

Ano Fin, na dodatek taki smieszny:Szydercza Gała pisze:Ten 109 to jakiś Fińczyk? Tylko z nimi mi się kojarzy takie kamo....

Skopałem po całości, na dodatek, durny, kupiłem se farbę Miga Majoneza z serii lakierów (Real Colors), nad którą totalnie nie zapanowałem. Następny będzie lepszykonrad_dzik pisze:Przy modulacji unikaj dosyć ostrego odcięcia na jednej linii tak jak to zrobiłeś tutaj, co prawda różnica odcieni powinna się wyrównać po kolejnych etapach, ale i tak podbija to nienaturalny efekt. Lepiej odcinać kolory w nieregularny sposób najlepiej jakimiś stopniowo wygasającymi liniami prostopadłymi do modulacji, lub coś w tym stylu, wygładza to przejście koloru i daje ładny delikatny gradient
konrad_dzik pisze:Przy modulacji unikaj dosyć ostrego odcięcia na jednej linii tak jak to zrobiłeś tutaj, co prawda różnica odcieni powinna się wyrównać po kolejnych etapach, ale i tak podbija to nienaturalny efekt. Lepiej odcinać kolory w nieregularny sposób najlepiej jakimiś stopniowo wygasającymi liniami prostopadłymi do modulacji, lub coś w tym stylu, wygładza to przejście koloru i daje ładny delikatny gradient
karolkonw pisze: a bardziej po polsku - w sensie moze to tylko ja ale nie rozumiem:(