Spitfire Mk.V w skali 1/72.
Re: Spitfire Mk.V w skali 1/72.
I to jest to! Deczko Wam zazdroszczę. Mój, dwa razy starszy, boi się malować model, bo - jak twierdzi - schrzani. Nie mogę go przełamać.
- grzegorz75
Super te modele!
Sergiusza (3 lata) też ostatnio zawołałem, żeby go już oswajać z aerografem napełnionym wodą
Spodobało się!

Sergiusza (3 lata) też ostatnio zawołałem, żeby go już oswajać z aerografem napełnionym wodą

- grzegorz75
- KFS-miniatures
- Kontakt:
noo, w samolotachjest potencjał..
teraz pora na czołga, zeby nauczyć się poganśkich technik, które potem, po opanowaniu, w samolotach pozwola osiagnac klasę mistrzowską (nie mam na mysli mistrzostw polski, bo te już dawno te modele przegoniły).
w skórice, powtórzę- ucz się od chłopaka, bo ty jetes pracowity, a on ma talent.. choc w sumie jak ma miec talent, ale przy tym 50 kilo nadwagi i skill interpersonalny na poziomie minus 200, to szoda, by nauczył się robic zaebiste modele.. na co mu to..
teraz pora na czołga, zeby nauczyć się poganśkich technik, które potem, po opanowaniu, w samolotach pozwola osiagnac klasę mistrzowską (nie mam na mysli mistrzostw polski, bo te już dawno te modele przegoniły).
w skórice, powtórzę- ucz się od chłopaka, bo ty jetes pracowity, a on ma talent.. choc w sumie jak ma miec talent, ale przy tym 50 kilo nadwagi i skill interpersonalny na poziomie minus 200, to szoda, by nauczył się robic zaebiste modele.. na co mu to..
Damian, czekam teraz na Messerszmitta i trzymam kciuki za malowanie.
- grzegorz75
-
Robert O.
super Damian ,jeszcze rok i Grzeska w tyle zostawisz ,ajabym zacieki takie jak kaefes zrobił 
I jest! Pierwszy model Sergiusza
Ale po kolei...
Wyczuwanie sprzętu

Korsarz, 1/144 Revell prawie jak ZST Plastyk

I autor we własnej osobie. Zapamiętajcie go, bo ten dzieciak za kilka lat ostro zamiesza w polskiej scenie modelarskiej

Wyczuwanie sprzętu

Korsarz, 1/144 Revell prawie jak ZST Plastyk

I autor we własnej osobie. Zapamiętajcie go, bo ten dzieciak za kilka lat ostro zamiesza w polskiej scenie modelarskiej

Świetny efekt morskiej soli.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.