Sd. Kfz. 7/2 Flak 37 Dragon 1/35
Lista kategorii: Pojazdy wojskowe Pojazdy wojskowe - Warsztaty
Moderator: Spotter
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: Sd. Kfz. 7/2 Flak 37 Dragon 1/35
No na brązowo. Z tymi resorami się pospieszyłeś bo czarny kolor ma pomagać w malowaniu kół, nie pełni żdnej istotnej roli poza ułatwiony maskowaniem bandaży czy tam opon 
No KFS tak kazał, to się go posłuchałem Ojcze. Ja tu mam zamiar się uczyć i karnie słuchać poleceń i rad 
- grzegorz75
W ten likent Twói mentor bedzie niedysponowany .
Ja też, mimo że nie jestem w Łaskugrzegorz75 pisze:W ten likent Twói mentor bedzie niedysponowany .
- KFS-miniatures
- Kontakt:
takżeten..
niedomalowałes. a to nie chodzi o to, ze ma byc jakistam kolorek tylko MA BYC POMALOWANE DOKŁADNIE PO CAŁOŚCI. bez zadnych prześwitów.
niedomalowałes. a to nie chodzi o to, ze ma byc jakistam kolorek tylko MA BYC POMALOWANE DOKŁADNIE PO CAŁOŚCI. bez zadnych prześwitów.
Postaram się to poprawić. Ale tak jak pisałem - zrobiłem błąd, że to już jest wszystko sklejone po całości. Ciężko mi wszędzie się dostać z aero 
- konrad_dzik
Ogólnie to jak dokładnie położysz czarny tam to potem nie będziesz musiał się tak męczyc z bazowym, bo tam gdzie nie dojdzie farba stworzą się naturalne cienie.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
futrzaków nie obsługujemy
- KFS-miniatures
- Kontakt:
jest dołądnie tak, jak pisze kondzik. zeby dojechac w zakamarki możesz jeszcze mocniej rozcienczyc farbe i najzwyczajniej w świecie zalac te miejca, gdzie trudniej podejśc normalnie aerografem.
Wprawdzie wczoraj zabrałem się za malowaniem na brązowo, ale dzisiaj siadam i jeszcze postaram się poprawić co się da. Sęk w tym, że ciężko mi poprawiać jak czegoś nie widzę gołym okiem. Dopiero zdjęcia to uwidaczniają. Wiem, wymówki, ale postaram się to maksymalnie poprawić.
Znam to z autopsji dlatego namawiam wszystkich do kupowania okularów i lup nagłownych. Można sprawdzać na bieżąco zamiast później pisać, że makro to wróg modelarstwa.Spotter pisze:Sęk w tym, że ciężko mi poprawiać jak czegoś nie widzę gołym okiem. Dopiero zdjęcia to uwidaczniają. Wiem, wymówki, ale postaram się to maksymalnie poprawić.