100 Pytań do... :)
Moderator: Szydercza Gała
- Szydercza Gała
- Rozpierdalator od środka

Re: 100 Pytań do... :)
zrUP szybowiec na pływakach, bedziesz miał 2 w 1 
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

swietny teat na warsztaty!!!
Czyli Dragon Smart Kit a potem długo długo nic?
-
levee
A np Lcs-3 z bronco? Wygląda na prostą łódkę, ale czy prosto się składa, czy z pientami i golgotom?
- Szydercza Gała

bohdanie.... TAK
Tyle przynajmniej mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, ogranicza Cie to nieco do nazistów i kapitalistycznych wyzyskiwaczy, ale myślę że warto. Sam się poważnie zastanawiałem nad Gearingiem...
Te nowomodne wynalazki nigdy mnie nie kręciły, ale zasadniczo bronco jest dobre. Te LCS-y wiele się od czołgów nie różnią bryłą, więc i zmalowanie ich w tej konwencji powinno być ciekawe. Oba te typy LCS-ów ma też Trumpek.
Te nowomodne wynalazki nigdy mnie nie kręciły, ale zasadniczo bronco jest dobre. Te LCS-y wiele się od czołgów nie różnią bryłą, więc i zmalowanie ich w tej konwencji powinno być ciekawe. Oba te typy LCS-ów ma też Trumpek.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD

- Krocionorzec
-
levee
chyba ty.Krocionorzec pisze:Te Trumpkowe są w 1/144 chyba? Czy puścili w 72?
znalazłem tylko 1:350 i 1:700
Szydercza Gało - dzienkuje
- Krocionorzec
A mnie zawsze jakies statkowo-okętowe tematy ciągnęły jak na żywca w Philadelphii widziałem New Jersey i Olympię w biało żółtym wdzinku ale wyleczyłem sie ostatnio w Bielsku w sobote jak sobie obejrzałem trumpki 1:200 był któryś z krótkich amerykańców pancerników i bismarck z dumną etykietka "na sprzedaż". Pomijam warsztat wykonawcy bo był mega żałosny ale jakoś nie wygląda to fajnie jak stoi taki kolos ni w chuj ni w oko prawie metrowy...
A miałem ochotę na jakiegoś derfflingera albo innego drednoughta...
A miałem ochotę na jakiegoś derfflingera albo innego drednoughta...
tak, jestem #ponurymodelaż
- Szydercza Gała

No to bardzo dobrz że masz ochotę na PRAWDZIWEGO statka, a nie jakiegoś z dupy wyjętego podwójnegosmarka
Dredów w 1:350 masz pod dostatkiem: trumpkowy w co najmniej 3 wersjach i zwezda. Derfflingera jeszcze nie ma, ale za to od dziś dostępny jest Seydlitz od Hobby Bossa. Gdybyś chciał zanurkować w pre-drednoty to ostatnio był wysyp: Cesarewicz (1904 i 1917 ) z trumpka, Danton, Condorcet i Voltaire z HB, Lord Nelson z HB. Zapraszam serdecznie. W 1:700 masz Flajhołkowego Derfflingera, który jest zajebisty. Nie wspominam tu o żywicach, bo tego za dużo. 1:200 to juz skala w której trzeba się naprawdę zdrowo spuścić żeby zrobić porządny model, bez GŁEMBOKIEJ WALORYZACJI ni chuja nie zrobisz nic na czym warto by zawiesić oko.
Mam nadziej że pomogłem
Mam nadziej że pomogłem
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD

ZŁO SQUAD