Czy mi się wydaje, czy tu ktoś sprzedaje kurczaki
Re: Czy mi się wydaje, czy tu ktoś sprzedaje kurczaki
A skąd wiesz, że podarowało?
-
Mecenas/Kolekcjoner
nie wiem - tak pytam bo wydaje mi się, ze tak łatwo nie poszło
Pewnie ci od kolonela się czepiają, góral im odpowiada, że na rysunku to nie żaden oficer z południa tylko turecki kucharz czy inny koleszka. I tak mogą się bujać i przepychać przez lata. A koleszka kaskę kręci jak łeb ma i jest dobrze.
Na koniec zmieni nazwę i logo a miejscówka zostanie.
Ważne, że nie napycha portfela AmRestowi tylko pracuje na swoje.
Na koniec zmieni nazwę i logo a miejscówka zostanie.
Ważne, że nie napycha portfela AmRestowi tylko pracuje na swoje.
I zupełnie przypadkiem napycha swoje dzięki podobieństwu do marki, której właścicielem jest AmRest.mac eyka pisze:Ważne, że nie napycha portfela AmRestowi tylko pracuje na swoje.
Mentalność chińczyka podrabiającego koszulki Adidasa czy sprzedającego piraty na stadionie i drobnego złodziejaszka, bo przecież okradam potentata to jestem tak zwany koleszka gość znaczy ktoś łebski.
- Krystian Ciechowicz
Nie wiem na ile teraz to się zmieniło i jakie są normy procentowe, żeby właściciel logo pozwał za plagiat.
Jakieś 15 lat temu kumpel miał szwalnię i robił koszulki. Pierwowzorem była firma HEAD. U niego nazywało się AHEAD i miało nieznacznie zmienione logo. Jak się okazało na tamte czasy różnica w logo - nazwie mogła wynosić 30% i mogli mu naskoczyć. Z kilku pozwów wybronił się bez większego problemu.
Jakieś 15 lat temu kumpel miał szwalnię i robił koszulki. Pierwowzorem była firma HEAD. U niego nazywało się AHEAD i miało nieznacznie zmienione logo. Jak się okazało na tamte czasy różnica w logo - nazwie mogła wynosić 30% i mogli mu naskoczyć. Z kilku pozwów wybronił się bez większego problemu.
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Wystarczy się wykreować na Robin Hooda żeby wyczyścić sumienia. Cel uświęca środki i ze wszystkiego się można wyspowiadać jak mawiali krzyżowcy.Kuba pisze: Mentalność chińczyka podrabiającego koszulki Adidasa czy sprzedającego piraty na stadionie i drobnego złodziejaszka, bo przecież okradam potentata to jestem tak zwany koleszka gość znaczy ktoś łebski.
załóżcie KFS takie jak ten Koleszka znaczy Łebski w Zakopanem. I piszcie tu na forum co się dzieje.