tankmania pisze:Nie wiem o co chodzi. Kontekst, link.Czarny pisze:Druga sprawa czy mówiąc komuś że zrobił model patrząc na gotową miniaturę myślisz o producencie czy o modelarzu który kawałki plastiku czy żywicy posklejał do kupy i pomalował?
Ja się wypowidziałem o gotowym modelu. Doskonale wiesz, że malując model takie rzeczy jak spawy można albo podkreslić albo umiejetnie wygasić.tankmania pisze:Czarny pisze:Czy w obec tego że jest to Twój model nie można na jakis temat wypowiedzieć się krytycznie?
Ale to nie Kamil robił model, on go tylko malował.
Model widziałem na żywo w Exito, może podkreślę że Darek pokazywał mi zawartość pudełka na ie zdjęcia na monitorze
Sugeruje, że nie można krytykować jego modeli bo za każdym razem jak ktos powie cos na nie to zaraz on lub jakiś szczekacz skacze takiej osobie do gardła. Natomiast żaden z dwóch przytoczonych przez ciebie cytatów nie pokazuje że mówię że kamil gorączkowo reaguje na krytykę.
Tank kochasz takie jałowe dysputy. Ja napisałem tylko że podoba mi się wykonanie modelu chociaż spawy uważam za przesadzone. To jest moje odczucie, taki mam gust. To że model wykonał kamil mojego gustu nie zmieni. I tylko prosze nie podnoś mi tu zaraz argumentu że może sam bym cos skleił czy pokazał.