STOLIK BYTOM
Re: STOLIK BYTOM
Po ostatniej akcji to ja się w stoli nie bawię. Co do nagrody to i owszem.
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

Ja coś przywiozę postawić na stoliku, skoro już zostaliśmy zaproszeni...
Ekipa jedzie ktoś przez Częstochowe i okolice?
Bo ja będę w 1 dzień i dałbym coś na stół ale ktoś musi dokonać transferu modeli w 1 stronę.
Bo ja będę w 1 dzień i dałbym coś na stół ale ktoś musi dokonać transferu modeli w 1 stronę.
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Potezu, a w którym miejscu Erni planuje w tym roku stoliki klubowe?potez pisze: dostałem pytanie od Erniego czy chcemy się wystawić w tym roku na Bytomiu....
Tak tylko pytam, bo na antresoli (jak w roku ubiegłym) to nie ma to najmniejszego sensu...
W starym miejscy na dole. Antersola ne existuje w tym roku 
tak, jestem #ponurymodelaż
Podpowiedzcie kto może zabrać ode mnie fanty stolikowe
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
No to OKpotez pisze:W starym miejscy na dole. Antersola ne existuje w tym roku
Ja mam niestety dwuosobowe auto, praktycznie bez bagażnikabohdan pisze:Podpowiedzcie kto może zabrać ode mnie fanty stolikowe
Obrusy czy miska na krówki zmieści się, ale te schody niestety nie...
(Wszystko oczywiście pod warunkiem, że pojadę... no ale taki jest plan...)
w piątek ok południa będę, chwilę zabawimytimi pisze:Ekipa jedzie ktoś przez Częstochowe i okolice?
Wybornie, jeszcze nie wiem czy będę w sobotę czy niedziele ale w razie W jest opcja podania pudełka?Robert O. pisze:w piątek ok południa będę, chwilę zabawimytimi pisze:Ekipa jedzie ktoś przez Częstochowe i okolice?
Bo ja będę w 1 dzień i dałbym coś na stół ale ktoś musi dokonać transferu modeli w 1 stronę., w planie Jasna Góra
Mam nadzieje że ktoś wypakuje na miejscu na stolik
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
no jasne że jesttimi pisze:Wybornie, jeszcze nie wiem czy będę w sobotę czy niedziele ale w razie W jest opcja podania pudełka?Robert O. pisze:w piątek ok południa będę, chwilę zabawimytimi pisze:Ekipa jedzie ktoś przez Częstochowe i okolice?
Bo ja będę w 1 dzień i dałbym coś na stół ale ktoś musi dokonać transferu modeli w 1 stronę., w planie Jasna Góra