Czterdzieści osiem
Moderator: Krocionorzec
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Re: Czterdzieści osiem
Ciekawe jak z tego wybrniesz
- Krocionorzec
Ostatnimi dniami, między kolejnymi próbami wymalowania homunkulusów do Dingo znęcałem się nad Achillesem. Rozjaśniłem detale, zrobiłem wash, jakieś tam niby zacieki czy inne mazy i pokolorowałem to co winno być kolorowe.
Wygląda jak poniżej. Coś jeszcze robić, czy zabierać się za kurz, brud i tym podobne?

Wygląda jak poniżej. Coś jeszcze robić, czy zabierać się za kurz, brud i tym podobne?

Ja poproszę o info jak malujesz drewniane trzonki. Taki kolor właśnie mi się podoba. No, może ciut ciemniejszy.
- Krocionorzec
To jest któryś z cielistych vallejo pobełtany z brązem - oba miałem na palecie przy malowaniu homunkulusów. Zbełtałem to na oko żeby z grubsza przypominało świeże drewno. W zasadzie podkład do dalszego malowania. Reszta narzędzi pociągnięta grafitowym szarym.

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Mocno ściemniał. Mocno się podoba. Może odrobina jasego kurzu napylonego z aero jeszcze żeby nie był jak niepokalane polskie chlubybatalionu?
Kurwa faktycznie Sztarbała namieszał ludziom w głowach... Ten samolot naprawdę wygląda jak czołK 
Pzdr Paweł
prawda jest taka że Polacy poszli bardzo mocno w, czasami, nierealne postarzenia i są w tym świetni, czasem nawet najlepsi na świecie, ale słabo (oczywiście nie zawsze) z detalem, stroną techniczną itd. (BTW - wypowiedział się nie byle cienias zza południowej granicy). Sklejamy coś z pudła, jak ktoś ma więcej kaski to wrzuci dodatki, choćby to była CMegaKupa i byle szybciej pobawić się aerkiem.
- Krocionorzec
- KFS-miniatures
- Kontakt: