Za rogiem w umówionym miejscu czekała koleżanka małżonka, znaczy sie mój kontakt, w samochodzie na włączonym silnikuArkady72 pisze:Kiedy odchodziłeś widziałem śniady ogon za Tobą ale widzę, że sobie poradziłeś i dotarłeś bezpiecznieCzarny pisze:Tak, potwierdzam i dziekuje jeszcze raz. Wczoraj doszlo do przekazania transportu najnowszych technologii WR-E chwile za granicami Jewishdistriktu. Żeby sprawa nie wyglądała na błahą wybraliśmy na miejsce przekazania bramę wjazdową do kamienicyArkady72 pisze:Melduję, że zasobnik WRE przekazany w pobliżu Little Israel agentowi Mossadu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki Arkady.
F-4E 1:48 Hasegawa
Re: F-4E 1:48 Hasegawa
Udalo mi sie ostatnio porawic kamuflaż. Wczoraj w nocy bawiąc się nowym aerkiem psiknąłem jeszcze nos i położyłem metalizery pod ogon żeby dać dobrą podstawę pod brudzenie wylotów dysz silników. Niestety bateria odmówił posłuszeństwa więc teraz tylko fotki z przed nocnej sesji malarskiej.
Pozostaje poprawić miejscami odkurz i palunia odiśniętego w jednym, no może dwóch miejscach i pora na kalki.

Pozostaje poprawić miejscami odkurz i palunia odiśniętego w jednym, no może dwóch miejscach i pora na kalki.

Parę fotek z malowania tego co Phantom ma pod ogonem:

Niestety fotki robione na szybko starym aparatem bo nowy dzisiaj jest w pracy.

Niestety fotki robione na szybko starym aparatem bo nowy dzisiaj jest w pracy.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
to ekranoanie za wylotami wygląda jak grzbiet robala
No taką fantazje mieli budowniczowe tego dziada.
A jakieś rozpoznawcze Phantomy posiadał Izrael w tamtym okresie?
Pierwsze 6 szt od kwietnia 1972.Arkady72 pisze:A jakieś rozpoznawcze Phantomy posiadał Izrael w tamtym okresie?
http://www.acig.org/artman/publish/article_363.shtml
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Tak samo jak F-4E od F-4B.Arkady72 pisze:RF-4E mocno się różni od RF-4B?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
To nie wiem czy dam radęJBZ pisze:Tak samo jak F-4E od F-4B.Arkady72 pisze:RF-4E mocno się różni od RF-4B?