We worku komiksiarza
Moderator: karolkonw
Re: We worku komiksiarza
ale nie rozumiem taki FAJNY model BYL tez poslki i co? gdzies kalki ? opracowania nic nikogo wszystkich to JEBIE 
Mowa nienawiści! Ten model jest katalizatorem mowy nienawiści. I śmigło! Też jest katalizatorem.
No fajnie ten potworek wygląda. Chociaz #zielonyzły bo z z PC-10 to nie ma za wiele wspólnego. 
I bardzo fajne malowanie tego kanadyjczyka - chociaz kangur z zestawy był chyba fajniejszy
I bardzo fajne malowanie tego kanadyjczyka - chociaz kangur z zestawy był chyba fajniejszy
tak, jestem #ponurymodelaż
Zielony zły ?
No dałem ten co go edek proponuje tylko ze oatryjotycznie HATAKOM!
No i fajne da te nocne co edek teraz wypuszcza !
no właśnie ten kolor edek to wział z sufitu. Albo mieszać tamki jako baze tak jak w wingnutach podaja albo od mrpainta wziąc kolor. To nie jest hamerykańska zieleń - bardziej w brązy to wpada.karolkonw pisze:Zielony zły ?
No mr painta nie chciałem bo jednak hatakami malować jest miłej ale przy następnym kto wie chciałbym nocnego machnąć
Nocny ma jeszcze inny tajemniczy kolor : NIVO https://en.wikipedia.org/wiki/NIVO
Ten w krateczkę ładny.
Ten w krateczkę ładny.
na reedukację cie trza wysłąć. To ty nie wiesz, że nie ma lepszych farpek niż MRP????karolkonw pisze:No mr painta nie chciałem bo jednak hatakami malować jest miłej ale przy następnym kto wie chciałbym nocnego machnąć
jak mnie wkurwia ten eduard za chwile jebne tym modelem...