manufaktura modelarska
-
Paweł Leszczyński
Re: manufaktura modelarska
Daj se Kamil na wstrzymanie czy ja chłopaka po sądach ciągam lub mam jakieś inne zamiary w tym względzie? Zwróciłem uwagę bardziej na "jakość" tychże ulepków. Przy okazji wyrażając swoją dezaprobatę (małym druczkiem) dla pewnych działań. Też pewnie byleś zachwycony że Voyager puścił na rynek swój zestaw z wyrzutnikiem rakiet do pickupa.
Nie ja ten temat pociągnąłem dalej.
Nie ja ten temat pociągnąłem dalej.
Nie jest to kopiowanie, ale trochę Paweł ma rację. To jest małpowanie, czyli działanie po najmniejszej linii oporu bez angażowania własnej kreatywności i tracenia czasu na szukanie dokumentacji. Czyli większość czasu uratowana, nie jest niezgodne z prawem, ale płytkie i trąci żenadą.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
no to po co piszczysz?Paweł Leszczyński pisze:Nie ja ten temat pociągnąłem dalej.
i przyznałem ci rację. bo ani to co mrożek robi oryginalne, ani tym bardziej ładnie wykonanePaweł Leszczyński pisze:Zwróciłem uwagę bardziej na "jakość" tychże ulepków. Przy okazji wyrażając swoją dezaprobatę (małym druczkiem) dla pewnych działań.
ani trochę. ani identyczny z moim, ani ten sam rynek. ani tez wpływu na sprzedaż nie miało najmniejszegoPaweł Leszczyński pisze:Też pewnie byleś zachwycony że Voyager puścił na rynek swój zestaw z wyrzutnikiem rakiet do pickupa
-
Paweł Leszczyński
No pięknie to ująłeś i o to mi chodzi a nie jakieś roszczenia czy cuś.tankmania pisze:Nie jest to kopiowanie, ale trochę Paweł ma rację. To jest małpowanie, czyli działanie po najmniejszej linii oporu bez angażowania własnej kreatywności i tracenia czasu na szukanie dokumentacji. Czyli większość czasu uratowana, nie jest niezgodne z prawem, ale płytkie i trąci żenadą.
Wypraszam sobie...tankmania pisze:To jest małpowanie...
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
-
Paweł Leszczyński
Bo Ty piszczysz i jakoś leci dalej samo.KFS-miniatures pisze:no to po co piszczysz?
Sorry, chodziło mi o maUpowanie.TYTUS pisze:Wypraszam sobie...tankmania pisze:To jest małpowanie...
- KFS-miniatures
- Kontakt:
na tym to polega :>Paweł Leszczyński pisze:Bo Ty piszczysz i jakoś leci dalej samo.
-
Paweł Leszczyński
Hehe.
No ale aby z tematu wątku nie zboczyć:
Reality in scale

To powyżej to ofiary/zwłoki czymś przykryte (ten pierwszy chyba betonem). Zauważcie firma ma w nazwie reality...
Aha, za taki wypas (1 "figurka") w jednym z naszych sklepów internetowych trzeba dać ponad 47zł.
No ale aby z tematu wątku nie zboczyć:
Reality in scale

To powyżej to ofiary/zwłoki czymś przykryte (ten pierwszy chyba betonem). Zauważcie firma ma w nazwie reality...
Aha, za taki wypas (1 "figurka") w jednym z naszych sklepów internetowych trzeba dać ponad 47zł.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
wygląda jak by podkupili rzeźbiarza od MAIM.. :>
bo generalnie RiS ma dużo świernych produktów. chwale sobie
bo generalnie RiS ma dużo świernych produktów. chwale sobie