We worku

Moderator: Ojciec Dyrektor

Awatar użytkownika
sinus

Re: We worku

Post autor: sinus »

tylko kawałek płyty pilśniowej twardej. Zwykła dykta.
czyżby z ramki na zdjęcia?
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

levee pisze:
fragles pisze:Zwykła dykta.
Potwierdzam słowa Jurasa.
sinus pisze:
tylko kawałek płyty pilśniowej twardej. Zwykła dykta.
czyżby z ramki na zdjęcia?
I co teraz, Ojciec Dyrektor? Może dla udowodnienia, że jest inaczej, przywołasz listę nagród z konkursów robienia poctawek? Albo koronę ubierzesz, co?
Dykta, kurna! DYK-TA!!!
levee

Post autor: levee »

kolego fragles, zwracam uwagę z kim tu mamy do czynienia. Z osobnikiem niezrównoważonym psychicznie, nadużywajoncym alkoholu i zapewne narkotyzujoncym się przy byle okazji, a środki do nendznej egzystencji zdobywajoncym za pomocą wymuszeń rozbujniczych i kradzieży. Dlatego ostrożnie z wysuwaniem wniosków mogących zirytować to indywidułum. Jeszcze gotowy wpaść w szał i użyć tej swojej krakoskiej maczety. W końcu ostatnio w drobny mak rozpierdolił szafkę z ikei tylko dlatego, że śrupka nie pasowała.
Kulturalna dyskusja to nie w tym rynsztoku, kolego. Zapraszam na modelworka.
:lajkonik:
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

levee pisze:Kulturalna dyskusja to nie w tym rynsztoku, kolego. Zapraszam na modelworka.
A to gdzie my jesteźmy??? :shock: Ooops, pomyliło mi się - przeczytałem coś weworku
i pomyłka nastąpiła.
Bardzo przepraszam Kolegę Ojca Dyrektora Przyjaciela! Sorki sorki! Już jest git! To niechcący tak zupełnie, i całkiem ogólnie pisałem, a nie pod adresem. Napisałem dotąd jedynie, że organizator wypowiada się w tym wątku w sposób elegancki. Do Krakowa to wybrałbym się akurat bardzo chętnie w ogóle nie bacząc na atmosferę, ze względu na samo miasto. Ale daleko pieruńsko. :piwo:
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

tak dykta ta sama co cygan nosił, ale stwierdził że pierdoli za 2 złote za godzine.

Skróciłem trumienke z szerokości o 2 cm bo jednak podłoże zbyt dominowało, nałożyłem gips, odbiłem ślady gąsek i pomalowałem całość siuwaxem miga który ma imitować błoto. Na razie sucho ale mam fajny plan co się zadzieje

Obrazek

ta brązowa kupa na gąsce to kawałek plasteliny żeby się ładnie ułożyło, jak klej dobrze zwiąże to wyjmę.

Druga zabawka dostała kolejny zestaw ludzików, tym razem miniart, wg mnie troche słabsze od mb, mebelki z tej samej firmy

Obrazek

no i na tej fotce widać idealnie jak gówniana jest faktura ściany, lewy budynek z miniartu wyjebałem do hasioka bo mi to przeszkadzało i wystrugałem z gipsu, prawy budyneczek chyba tez tak potraktuję bo jednak mi się mocno nie podoba, zero faktury, lipa.

Obrazek

KSZYPCE
jest to elemęt djoramy wykonany własnoręcznie do którego posiadam dokumętację, składa się z 17 części i umieszczajonc go na mojej djoramie pragne podkreślić że był trudny do wykonania a co za tym idzie jest DOBRY i nie ukrywam że mukby zostać doceniony figurkom KRASNALA np we wrocławiu.

Obrazek
Rafał B

Post autor: Rafał B »

Ty masz tak duże paluchy, że równie dobrze może to być i wiolonczela.
...aaa, no i ten z telefonem przy szemranie ma ładne bamboszki :piwo:
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

Zaczep holowniczy zły
levee

Post autor: levee »

na tym stoliczku proponuję ustawić takom figurke, uspójni to scene, doda płente, wyraźny akcent barwny i wogle będzie to takie tusze i sowisty podpis ałtora
Obrazek
Tak by to wyglondało:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

Widze kolego levee że znowu próbujesz mi coś OPCHNONĆ ! ile za te figurke? PW poszło

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Podziękowania dla Tomka Yantoma za porady w sprawie lania tej cholernej żywicy, ogólnie pudelsiki od AK są fajne, ale żywica akrylowa to dla mnie zupełna nowość i była lekka panika :D
Po wymalowaniu ferdzia cała tylna gąska powinna sie zanurzyć w wodzie, na razie więcej nie rozlewam. Te przezroczyste ramki w których jest kałuża w rogu tylko żeby ładnie sie to uformowało, potem wyleci.
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

gdzie jest t29?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ojciec Dyrektor”